Heerlijk dekbed

Mooie kwaliteit, de stof is zacht flanel en ik ben er heel blij mee.

Prima afdroog handdoek

Top product

Heel prettig

Prachtige kwaliteit dekbed overtrek en keurig op tijd geleverd.

Mooi dekbed vlug en netjes geleverd

Bijzonder klantvriendelijke medewerkers

Oostenrijk staat niet in de lijst van landen waarnaartoe bestellingen worden gezonden. Op mijn vraag of ik toch een kussen kon bestellen, bleek dit geen enkel probleem te zijn. De bestelling zou handmatig verwerkt worden via een medewerker van de klantenservice. Binnen een week werd het pakket in Oostenrijk geleverd. Fantastisch!

Snelle levering maar slechte kwaliteit

Kussensloop volledig scheef gestikt. Kwam ik pas bij het strijken achter. Jammer.

Razendsnelle bezorging. Top kwaliteit artikelen.

Grote sprei gekocht. Kwaliteit geweldig.

Snel en netjes geregeld

Op tijd geregeld

Snelle service, prachtig dekbedovertrek!

Ik ben heel tevreden. Veel keus, mijn dekbedovertrek werd snel geleverd. Goede kwaliteit. Ik bestel hier de volgende keer weer!

Helemaal goed

Vlotte levering - Goede prijs en goed verzorgd verzonden.

niet heel goed

Belangrijke onderdelen van mijn bestelling ontbreken en zijn definitief niet voorradig. Wacht al bijna 2 weken. Ik zal waarschijnlijk moeten annuleren. Geen aanrader

Bestellen is goed te doen Bezorging snel Product goed.

Zeer goed.

Houden zich goed aan de gemaakte afspraken.

Prima!! Cinderella staat bij ons nog altijd hoog in het vaandel.Wij zijn dit jaar 50 jaar getrouwd en hebben nog steeds enkele Cinderella objecten in huis!! Mijn man was vertegenwoordiger in de textiel!! Zijn vader had een textielzaak in Delft. Heel blij met Cinderella!!

Ruim assortiment en snel geleverd, kwaliteit iets minder.

Ruim assortiment met mooie prints. Supersnelle levering! Helaas wel een scheur in de naad ontdekt, maar toen was hij al gewassen (naar voorschrift voor het eerste gebruik).

Heerlijk!

Gaat een verslaving worden vrees ik!

Bestelling was naar mijn zin dus goed

correct behandeld en zeer snel.

kwaliteit is goed levering snel en correct.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling en levering niet volledig

Informatie dat bestelling niet op voorrraad is wordt pas gegeven na bestelling en betaling. Wil dit weten voordat bestelling betaald cq geaccordeerd wordt en op basis daarvan besluit nemen tot wel/ niet overgaan tot koop.

Alles is goed

Snel verzending, goed producten

niets op aan te merken, prima

helemaal goed

Geweldige dekbedhoezen!!!

De dekbedhoezen zijn goed aangekomen in perfecte verpakking! Ook de bezorging was prima op tijd.

Mooi dekbed en snel geleverd

Goed product

Snel en goede service