Klungelig

Bestelling gedaan 2x 1 pers dekbed en 1x 2 pers hoeslaken. Bestelling komt binnen: geen hoeslaken dat is niet leverbaar. 1 x 1 pers dekbedovertrek en 1 x 2 pers dekbedovertrek. Gebeld met klantenservice. Moest 2 pers dekbed terugsturen. Men zou 1 x 1 pers dekbedovertrek nasturen.... Krijg ik doos binnen met 11 x 1 pers dekbedovertrek. Dus weer bellen. Want had ook factuur van 11 x dekbedovertrek..... Moest 10 x dekbedovertrek weer terugsturen.... Ook gedaan. Vervolgens kreeg ik mail dat hoeslaken in oktober 2021 pas leverbaar is.... Dus weer bellen om te zeggen dat dat niet nodig is in oktober... 9 maanden vertraging heb ik geen zin in. Dus men zou annuleren en geld terug overmaken. Dat is goed geregeld; binnen 2 dagen geld intvangen. Affijn conclusie: eenvoudige bestelling maar ben er uren mee bezig geweest en ook PostNL heeft nogal wat op en neer moeten leveren wat onnodig is als men gewoon juist verstuurd..... Zal niet snel nog meer dan 1 produkt gelijktijdig bij Smulders bestellen....

Dit keer slechte ervaring

Voor mijn kleindochter een dekbedovertrek gekocht van flanel, voor als ze hier komt logeren, met een poes er op, maar toen ik hem kreeg zag ik het meteen, hele vage print, als of hij al vaak gewassen was. Heb hem maar gehouden, maar ben niet tevreden, weet niet of ik volgende keer weer bij jullie bestel.

zeer mooi beddengoed.

Heel mooi, snelle levering, wel duur.

Zeer snelle levering. Netjes verpakt. Goede producten. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Ruime sor******, goede kwaliteit en goede service.

Al eerder een dekbedhoes bij Smulders gekocht van het merk van Marjolein Bastin was ook goed, dus niet moeilijk voor een volgende.

Gewoon goed

Overzichtelijke site. Je vind snel wat je zoekt. Snel geleverd.

Heerlijk warm

Heerlijke warm dekbed. Lekker luchtig. Als een soort wolkje om onder te slapen :)

Slordige maten

Kussensloop is aan de bovenkant 3 cm breder dan de onderkant etc Onderhoeslaken heel geweldig

lekker nieuw kussen!

Goed kussen met losse bijpassende kussensloop. Let wel op, de kussenmaat op de site klopte niet...

Mooi assortiment, veel keus en snelle levering. Fijne webshop

Uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service. Goede communicatie via de email. Top.

Prima service, veel keuze

Positieve ervaring

Zeer tevreden over het dekbedovertrek!!

Zondags besteld maandag al in huis, de kleur valt wel iets donkerder uit dan op de foto maar de kwaliteit is goed!

Correct

Bestelling snel en goed bezorgd

Overzichtelijk

Ik koop graag jullie dekbedovertrek.

Prima en vlot afgehandeld

Weinig aan toe te voegen.

Top winkel

Goed en snel geleverd gewoon top

Prachtige dekbedovertrekken en super snel geleverd

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken

Voorbeeld voor online verkoop !

De hele transactie, bestelling, betaling, bezorging is vlekkeloos verlopen. De dag na de bestelling had ik de spullen al in huis, ondanks de coronadrukte.

Ongelooflijk, binnen 12 uur na het bestellen in huis.

Een uitstekende kwaliteit. 100% katoen, luchtig en ademend.

te klein

Het dekbed overtrek is te klein voor een dekbed van 200/220 terwijl er in de omschrijving stond 200/200/220.

Zeer nette en correcte levering

Ik stel me er tegenwoordig al op in de dat leveringen er niet altijd even netjes uitzien, maar nu blij verrast. Een keurige verzenddoos en ook de bestelling allemaal keurig verpakt. Ook levering zoals afgesproken.

Kan niet beter

Goede kwaliteit beddengoed, prima service. Bestelling en bezorging heel correct.

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Product zoal omschreven, goede prijs-kwaliteit, goed verpakt en snelle levering

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV