Slechte levering

Levering niet goed extra thuis gebleven kreeg mail dat ik niet thuis was en pakket bij afhaalpunt lag. Daar naar toe gegaan geen pakket komt de volgende dag pas. Morgen ga weer naar afhaalpunt en hoop dat pakket er ligt.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling van de bestelling alsook de retour Kleur van de hoeslakens komen wel niet overeen; ze zijn na het wassen eerder bruin dan anthracietgrijs.

Grandioos.

Wat een service. Ze doen gewoon wat zij beloven.

Snel in huis

Snelle levering en goede site .

Goede duidelijke site en veel keuze. Snelle levering en mooie producten voor een goede prijs.

Toppie

Was voor mijn de eerste keer dat ik bestel heb Maar zeker niet de laatste

Flanel dekbedovertrek

Mooi design en lekkere stof heerlijk warm inbed stappen. Goede keuze van mijn schoonmoeder

Goede ervarind

Jammer dat er niet op de site staat dat sommige producten niet op voorraad zijn, maar dat je daar pas na het bestellen een bericht van krijgt. Verder alles keurig voor elkaar en zeker aan te bevelen

Heerlijk zachte dekbedovertrek plus snelle levering.

Heerlijk warm

Het dekbed is heerlijk groot lekker warm en hypo allergeen TOP

Snelle en goede service

Het bestelproces is eenvoudig en de uitlevering conform afspraak en bij ons zelfs eerder! Zeer tevreden, ook het product is zoals op de website weergegeven en van uitstekende kwaliteit.

Kleuren vallen tegen

Het lijkt net of de kleuren vervaagt zijn door het vele wassen terwijl het een nieuwe is

Smulders textiel heeft netjes geleverd

Het beddengoed voldeed aan mijn verwachting.

Snelle levering, veel keuze

Veel keuze op site, ben benieuwd hoe de kleuren van de hoezen blijven. Snelle levering

Dekbedovertrek besteld van het merk walra. Prachtige kleur en fijne kwaliteit katoen.Snelle levering.helemaal top!

Wachten en nog eens wachten

Bestelling in oktober 2020 gedaan, lakens ontvangen op 8 januari 2021

Geen volledige levering

2 dekbedovertrekken en een bijpassend hoeslaken besteld. De dekbedovertrekken snel ontvangen vervolgens moet ik 3 weken wachten op het bijpassende hoeslaken.

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken

Gewoon top!

Al een paar keer hier een bestelling gedaan. Fijne overzichtelijke webshop met mooie producten en een prima bestelproces. Bij het ontvangen van mijn laatste bestelling bleek 1 sloop niet goed afgewerkt. Na contact met de klantenservice had ik binnen twee dagen een nieuwe thuis. Hier kom ik dus graag weer terug; en voor iedereen: een aanrader!

Super goede service, kleuren zijn zoals getoond

Alles keurig verzorgd, snelle levering, goede kwaliteit.

Bestelling snel en netjes afgehandeld

's avonds besteld en de volgende ochtend geleverd. Goede service!

Geweldig mooi

Ligt geweldig

Prima kwaliteit split hoeslaken.

service is en was prima

voor het eerst gedaan en zeker niet de laatste keer

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV