Goed spul en betrouwbare webwinkel.

Door de lock-down is de levering wat vertraagd maar verder een prima adres.

Jammer

Te late levering en daardoor lang thuis blijven.

Voldoet aan alle verwachtingen. Goed product

Besteld en dezelfde dag nog bezorgd. Geweldig.

Goed bedrijf

Snelle levering van goede producten

Mooi dekbed alleen de hoes was stuk bij het openen van de doos

We hebben een dekbed besteld en netjes geleverd. De hoes waarin hij bewaard kan blijven was al stuk toen we de doos opende. Voor de rest het dekbed is prima in orde en daar gaat het om. We hebben er nog niet onder geslapen ivm verhuizing in februari.

Snelle levering.

Snelle levering van superzachte flanellen dekbedovertrekken.

Veel te lang moeten wachten op mijn bestelling

Dekbed besteld de tweede voor de halve prijs. Volop reclame hoor van hun ! Van besteld morgen in huis, nou ik heb zeker 3 maanden moeten wachten. Zeer teleurgesteld.

mooie kwaliteit en snel in huis ben er heel blij mee

Service Smulders perfect, kwaliteit merk 'Snoozing' valt tegen

Het dekbedovertrek arriveerde vliegensvlug en was efficiënt verpakt, uitstekend. Eén kussensloop was erg scheef genaaid, met ezelsoren. Na kort contact met Smulderstextiel werd er direct een nieuw sloop opgestuurd. Kortom, Smulderstextiel heeft een bijzonder adequate, nette afhandeling van kleine foutjes van hun leveranciers!

Kwaliteit product onvoldoende

Het dekbed dat ik bestelde had veel losse naden en draadjes. Direct geretourneerd. Eerder ooit iets besteld dat wel gewoon goed was, dus ervaring is fifty-fifty nu.

Mindere kwaliteit in de afwerking dan verwacht

De naden van de slopen en het dekbed overtrek zijn slecht afgewerkt. Rafelig en diverse dubbele naden.

prettig

snelle levering van kwalitatief fijn beddegoed voor een aantrekkelijke prijs

Vlotte verzending

Prima kwaliteit blij mee.

Heerlijk dekbed overtrek.

Ons dekbedovertrek van beddinghouse ontvangen. We had er al één, nu dus de tweede besteld, heerlijk warm en ze blijven mooi. Super kwaliteit. Je betaald iets meer maar het is het zeker waard.

Prima product

Prima product maar ik vind het onzin om 2,95 extra te betalen voor achteraf betalen. Dit kan mij weerhouden van een nieuwe bestelling.

Snelle verzending.

Prima kwaliteit beddengoed.

Grote collectie

Ik had een dekbedhoes besteld die er heel anders uitzag als op de afbeelding ... daarom retour gezonden erg jammer! Maar verder is het een fijne webshop! Vooral voor een webshop vind ik dat de afbeeldingen wel gelijk moeten zijn!

Topservice

Goede keuze en kwaliteit

Teleurstellend

Op 7 november bestelling gedaan. Eerst zou op 11 december worden geleverd. Toen werd het 29 december. Uiteindelijk op 31 december geleverd. Reclame op tv ‘vandaag besteld, morgen op je bed’ is dus ********ij. Geen beloftes doen als je ‘ t niet kan waarmaken.

Mooi tot in de details!

Het is een mooi en zeer goed afgewerkte overtrek! De kleur is iets minder roze dan ik had verwacht, maar nog steeds erg mooi in de kamer van onze dochter.

Goede kwaliteit, betaalbaar en prima bezorging

Prachtige dekbedovertrekken waar je moeilijk uit kunt kiezen. Goede kwaliteit en de prijs is betaalbaar. En ook voor wat betreft de bezorging: keurig verpakt en binnen aangegeven bezorgtermijn. Dus ik ben zeer tevreden!

Kleur komt niet overeen

Verzending snel, pakketje open bij afhaalpunt, al is dat verder niet erg. Twee overtrekken - van een komt de kleur echt niet overeen met het plaatje. Na twijfel toch gehouden. De andere was oké.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV