Goede service van Smulders, echter slechte kwaliteit Snoozing hoeslaken

Eerst een hoeslaken (Snoozing)ontvangen met diverse scheuren op de naad. Contact opgenomen en een nieuw hoeslaken ontvangen. Zeer snel en uitstekend geregeld. Complimenten voor Smulders. De kwaliteit van het 2e hoeslaken is echter ook van zeer matige kwaliteit. Ook na de 2e keer wassen blijft het pillen. Geen Snoozing meer voor mij

Ik heb een goede service gehad Ik ben er blij mee en ook snel in huis.

Prima ervaring

Prima ervaring: levering zoals besteld en snel geleverd

Binnen een paar dagen aangekomen

Tevreden

Heel tevreden met mijn dekbed. Eerste dagen even getwijfeld of t niet te warm was. Maar slaap heerlijk en eindelijk weer eens wat langer. Lekker hoor en fijn dat de bestelling zo snel was, ondanks de drukte in deze periode

doen wat ze beloven

Duidelijke website met goede filters om het zoeken te vereenvoudigen. Heel veel op voorraad. Order correct en snel uitgevoerd. Zelfs vóór de extreem drukke kerstdagen van 2020 met twee dagen in huis.

Prima Trots corona snel bezorgd Super kwaliteit dekbed

De beste kwaliteit

Binnen 24 uur is de bestelling geleverd, echt de beste service. De dekbedovertrek is geweldig van kwaliteit en kleur.

snel besteld en geleverd zelfs in deze tijd prima zo

Makkelijk bestellen, snelle bezorging

Duidelijke website, filters makkelijk aan te geven. Minpuntje; hoeslaken jersey 180x200 normaal past niet helemaal terwijl onze matrassen 21 cm hoog zijn, volgende keer misschien een grotere maat bestellen?

zeer snelle levering

voor het eerst iets besteld ging snel en gemakkelijk

Kwaliteit en kwantiteit zijn goed

Aangezien het druk is met online bestellen en koerieren, had ik het snel binnen. Ook het product is van goede kwaliteit.

Mooi en goed!

Te bruin

Ik had n dekbed besteld maar bij t openmaken zag ik al meteen dat de kleur afweek van t plaatje.Overtrek komt retour.

Bestellen en andere dag al binnen

Dekbedhoes perfect wat ik er volgens plaatje ook zag

Correcte communicatie over de bestelling

Correct

Goede kwaliteit en snelle levering, beide kids blij

Snelle levering, mooie print, goede kwaliteit.

niets te klagen, was allemaal goed verlopen.

s' avonds om 22.15 besteld en de volgende dag al slapen onder de nieuwe dekbedovertrek, helemaal top

In drukke tijden een verrassend snelle levering, helemaal top dus1

Mooie kwaliteit voor een prima prijs

Supersnelle bezorging. Dekbedhoes is van mooie kwaliteit voor een prima prijs. Ik ben heel tevreden en zou zeker weer bestellen bij deze webshop.

Goede kwaliteit

Ik slaap er al 4 maanden op zonder te wassen en het zijn echt geweldige hoeslakens. Ik ben allergisch voor stof maar dit hoeslaken geeft mij geen bijwerkingen dus ik ga nu nieuwe bestellen thanks pik

Hartstikke goed, alles netjes verpakt en snel verzonden

Ondanks de drukte rond de feestdagen alles bij Smulders snel verwerkt. Gelukkig was ook de verzending vlot en was de bestelling al de volgende dag ontvangen.

Perfect van bestelling tot aflevering

Goed overzichtelijk veld van alle producten. Snelle keuze en prima verwerking. Zowel financiële makkelijk uit te voeren alsook via trac en tracé volgen van je bestelling. Echt top!!!

Kwaliteit qua product en service

Niet goedkoop, maar dan heb je wel een mooie kwaliteit en snelle service

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV