Omslachtig met leveringen producten zijn top

Onlangs in een keer 4 artikelen besteld met idee dan ook 1 pakket te ontvangen. (mede denkend aan de drukte bij pakket bezorgers en overlast buren). De eerste 3 artikelen zijn alle apart verstuurd binnen een week tijd wat betekende dat tot 3 keer toe pakketjes bij de buren moesten worden opgehaald omdat we niet thuis waren. Ik snap echt niet dat zoiets niet gecombineerd kan worden. Het 4de artikel blijkt na enkele weken wachten niet meer leverbaar te zijn en ontving ik onlangs een mail over, dat ik iets anders kon uitzoeken. Na lang zoeken blijkt hetzelfde dekbed nog wel in ander kleur te verkrijgen te zijn. Is misschien handig om dat dan ook in de mail aan te geven maakt het een stuk eenvoudiger denk ik!

Slecht

Na een keer wassen al bolletjes OP de hoeslaken en de kussen slopen na een keer de naden losgelaten zeeh teleurgesteld

Vrijdag avond besteld en zaterdag al in huis! Producten zoals omschreven.

Mooie kwaliteit en design

Geleverd in een stevige verpakking en conform beschrijving en foto's op de website. Snel geleverd.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Niets op aan te merken.

Ondanks de drukke tijd toch op beloofde moment bezorgd. Prima kwaliteit percale hoeslakens.

Ik had zelf een foute maat besteld en heb direct na mijn bestelling een melding per e-mail gedaan. Juiste maat werd direct geregeld, geen probleem en financiën ook gelijk goed afgewikkeld! Top!

Heel fijn dekbed

Goede service Heel fijn flanellen dekbed. De rits van het 80 - 40 cm kussensloop gaat super snel kapot. Dat is heel jammer

Niet geweldig

Vond mn eerste kennismaking niet geweldig. Nu besteld is de andere dag in huis, werd na betaling een mail het kan wel februari worden. Toen kwam het ineens toch met twee drie weken binnen. Leuk. Maar mn dekbed ligt een paar dagen op bed en mn sloop is nu al kapot. Jammer

Uirstekend

Twee overtrekken besteld,helaas niet de zelfde kleur, verfbad kleurverschil. Na contact met klantenservice hierover,werd er gelijk de volgende dag al een actie ondernomen en werd mij een ander toegestuurd. En heb ik nu twee dezelfde, uit het zelfde badje. Erg blij mee. Top geregeld #Smulderstextiel.

Mooi uiterlijk, zeer matige kwaliteit

Na de eerste wasbeurt ging ons flanellen dekbed enorm pluizen. Zo erg dat wij zelf onder zaten. Ik vond het een erg mooi dekbed om te zien en het voelt ook lekker aan, maar dit is een grote ergernis.

Kwaliteit valt echt tegen

Mooie designs, maar na de eerste keer wassen op zacht programma 30gr. met minimaal Robijn fijnwas, en ophangen aan de lijn, alles moeten strijken. Nog steeds kreukels ondanks mijn dure stoomstrijkijzer. En op de hoeslakens al meteen verkleuringen van het wassen. Echt balen. Ze hebben nog niet eens op bed gelegen.

Betrouwbaar

Goede kwaliteit goede service.

De bezorging door PostNL had vertraging, maar dat kwam door de abnormale drukte. Hierdoor ging het van het ene PostNL-punt naar het andere punt, maar uiteindelijk heb ik het binnen. Goede kwaliteit! Heerlijk gladde lakens!

doen wat ze beloven.

Prima website, makkelijk om het goede dekbed en juiste overtrek te kiezen. Levering geheel volgens afspraak

Goeie prijs kwaliteit

Gekocht voor de kleinkinderen zijn er erg blij mee

Veel keuze

Een mooi selectie van beddengoed. Gebruiksvriendelijk website en snelle levering.

De eerste keer maar grandioos

Goed geholpen en op tijd bezorgd

Ziet er prima uit

Snelle levering en het voelt lekker aan

Gewoon geweldig

De bestelling de volgende dag in huis. En prachtige kwaliteit. Wij zijn zeer te vreden.

Heerlijke beddengoed

Mooie site en ordelijk

Op tijd zoals beloofd

Ik had textiel nodig voor mijn bed, ik vond wat ik nodig had in een paar muisklikken.Dus net zoals ze beweren in hun reclame.

Mooi en fijne kwaliteit

Snel en goed verpakt ontvangen door een vriendelijke pakket bezorger. Vriendelijke klantenservice en een track en trace code waardoor de bestelling te volgen was. Top service!

Goede service en prachtige kwaliteit

Veel keuze en prima prijs/ kwaliteit Snelle levering

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV