Duidelijke communicatie en goed product

Ik bestelde 2x hetzelfde product dat niet op voorraad was, hierbij werd aangegeven dat het tot 3 weken zou kunnen duren. Iedere keer als het duidelijk was dat het product er eerder zou zijn, werd ik daarvan op de hoogte gesteld. Kwaliteit van het bestelde product is prima!

Goede producten & service

Zeer mooie en kwalitatieve hoeslakens van Essenza! Vooral die extra hoge hoek is fantastisch voor de hogere matrassen icm toppers. Maakt heel fijn op! Helaas matchte een van de lakens niet met het interieur en deze moeten retourneren. Keurig terugstorting ontvangen. Goede makkelijke retourservice. Ik ga zeker een nieuwe bestelling plaatsen.

Zeer teleurgesteld!!!!

Zeer slecht kwaliteit Iets wat ik echt niet had verwacht Doffe kleuren en slecht afgewerkt Ik ben blij dat ik maar eentje had besteld Nooit meer

Goede ervaring

Snel bezorgd en correct ontvangen. Dank u.

Super snel en handig

Overzichtelijke site. Alles duidelijk aangeven en topservice met leveren

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit dekbedovertrek

Ziet er goedkoop uit

Heb de bestelling teruggestuurd. Hard katoen. Ziet er goedkoop uit.

Andere keren beter bevallen

Jullie spullen waren te laat, terwijl ik het vorig week al had besteld, jullie beloven immers voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. 5 dagen later dus.. na pakjesavond...post.nl overbezet. De handdoeken zijn wel van prima kwaliteit dus wat dat betreft het wachten wel waard... volgende keer beter zal ik maar denken.

Slecht

ik heb een dekbed overtrek besteld en is bezorgd de kleuren lijken helemaal niet die op de foto staan . Ik kan wel huilen van onze aow betaald . Groeten

Echt genaaid!

Op €0,5 na de volledige verzendkosten moeten betalen. Bestelling niet geleverd volgens afspraak. Telefonisch contact gehad, heel onverschillig en onaardig te woord gestaan. Bestel nooit meer iets. Product viel tegen.

Heerlijk zacht dekbed, en een snel levering

Top hoeslaken

Eindelijk het juiste hoeslaken, mijn topper blijft nu op zijn plaats liggen tijdens het slapen

Slechte service

Uit de sale een dekbedhoes besteld en 2 hoeslakens voor de gewone prijs. De lakens kwamen het eerst, 10 cm groter dan op de verpakking. Ik had er nog speciaal over gemaild omdat het een afwijkende maat is maar geen probleem. Dus wel. Ik wilde géén 210/220 omdat die altijd te ruim zijn en kreeg een link naar alles wat 210 was. Dekbedovertrek eerst 2 x vertraagd en toen helemaal niet meer verkrijgbaar. Fijne sale!

Lijkt een heel vaal dekbed

Het dekbed overtrek is wel goed. Maar het lijkt net of de verf niet gepakt heeft. Allemaal valen plekken. Lijkt net een oud dekbed. Maar op de foto van het dekbed Kan je het eigenlijk wel een beetje zien. Ik heb niet goed gekeken.

Kwaliteit en klantvriendelijk !

Vroeger kochten wij bij jullie op de markt, nu in de overzichtelijke webshop lekker vertrouwd shoppen. Mooi bedtextiel en met mijn laatste aankoop weer dik tevreden !

Snelleverzending, mooi en warm flanellen dekbedovertrek.

Smulderstextiel levert uitstekende kwaliteit.

De afgelopen jaren meerdere dekbedhoezen van Smulderstextiel gekocht, zowel in een winkel, als online. Blijven ook na na langer en veelvuldig gebruik prachtig van kleur en zijn van uitstekende kwaliteit.

slecht

Op 1 nov besteld en betaald 2 dekbedovertrekken (die van: vandaag besteld..morgen op bed) 1 hoes komt, als het goed is, 15 januari. andere zaterdag ontvangen. de ontvangen hoes met slopen meteen even gewassen om op bed te leggen. Tot mijn verbazing is de zwarte kleur oo de slopen nu grijs met witte strepen. De verf er voor een groot deel af. Smulders heeft nieuwe slopen beloofd.. Tot nu toe niet zo blij met alles.

Snelle bezoeging

Makkelijk bestellen. Goede kwaliteit Snelle levering.

Een prima dekbedhoes.

Ondanks fout van jullie,werd dit prima opgelost.

Vlotte service en goede kwaliteit

Goede service en goede kwaliteit Ook vlotte levering

snel mooi

Mooi dekbedovertrek

Prima maar wat laat

Bestelling prima in orde, alleen duurde het drie dagen voor PostNL het pakket in behandeling had.

Uitstekend en makkelijk.

18 Kloosterweg