Goede service en kwaliteit

Op t moment dat ik bestelde, was t overtrek niet op voorraad. Dit stond vermeld op de site maar ik kreeg ter informatie ook nog keurig een e-mail om dit te melden. Keurig bezorgd op verwachte moment en mooie kwaliteit!

Mooie producten, ruime keuze

Een deel had ik vrij snel ontvangen, het andere deel duurt drie maanden omdat die niet op voorraad was. Dat had ik graag op voorhand geweten ipv na betaling.

Top bedrijf met mooie producten en goede kwaliteit

Altijd mooi snel geleverd en een prachtig assortiment, kan op thema zoeken en scheelt veel tijd

goede kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit dekbedhoezen

Mooie kwaliteit dekbedhoezen

Mijn ervaring is matig.

Mijn ervaring is matig omdat mijn bestelling die uit twee gedeelten bestaat, maar voor de helft is geleverd. Het tweede gedeelte heeft een levertijd van bijna twee(!!) maanden. Op de site is niet vermeld dat het artikel NIET op voorraad was. Het betreft een dekbedovertrek en een molton.

Gewoon goed

Keurige bezorging en netjes op tijd

Mooi dekbedovertrek. We hopen dat het in het gebruik ook prettig is

Snelle service, goede communicatie.

Walra handdoeken besteld. Na enkele dagen ontvangen. Dat verliep goed. Kwaliteit van de handdoeken is wat minder dan verwacht maar ze zullen wel voldoen.

Mooie overtrek, goede kwaliteit (snoozing) - allen die levertijd ;-)

Ik had weer eens wat uitgezocht hoor! Het katoen moest nog geplukt worden :-/ Zonder gekheid - ik kon het geld direct teruggestort krijgen, maar had m’n zinnen gezet op een set met iets van 2 maanden levertijd. Gelukkig was ik geduldig genoeg! Prachtige set, mooie kwaliteit!!

Prima materialen en meteen geleverd.

Makkelijk te vinden op de website.

In afwachting op nalevering

Na mijn bestelling kreeg ik een deel van mij bestelling snel binnen. Er stond nergens genoteerd dat een deel later zou komen. Nu 2 weken later zit ik nog steeds te wachten op 1 dekbedovertrek en heb geen idee wanneer ik deze kan verwachten. Wellicht handig om dit bij een deel levering te vermelden.

Prachtige

Mooie kleuren en heerlijke katoen

n/a

n/a

Vlotte levering van een heerlijk zacht en royaal hoeslaken

Mooie kleur, zacht materiaal ,royale maat, stevige kwaliteit, vlot geleverd Top!

Vind de kwaliteit tegenvallen

3 dekbed hoezen besteld maar ze zijn scheef gestikt en de kwaliteit kan ook beter.

Meer kwaliteit verwacht

Het dekbed heeft een hele mooie print, maar het gaat al vrij snel pillen. Bij ons al na een week nadat wij het in gebruik hebben genomen. Jammer!

Goede kwaliteit

Et overtrek is iets minder wit dan ik zou verwachten

Levering verloopt niet erg soepel

Jammer als produkten niet geleverd kunnen worden dat je niets meer hoort hoe het met de bestelling gaat en hoe lang dit duurt

De bestelling is perfect verwerkt

Perfect afgewerkt

Eerste keer iets bij jullie besteld, zeer tevreden.

Product goed ontvangen. Dmv de mail goed op de hoogte gehouden van de stand van de bestelling.

Kwaliteit zoals je mag verwachten.

Precies wat we wilden hebben, goede kwaliteit en mooie vormgeving.

prima kwaliteit, snelle levering!

Ondanks de drukte bij Post NL kwam mijn pakje weliswaar 24 later, maar toch nog super vlot! Omdat ik de kwaliteit van Smulders Textiel ken, heb ik nog niet de moeite genomen het geleverde uit te pakken! Het is altijd goed, wat zij sturen!

Nette levering van mooie producten.

Goede levering van mooie producten. Niet alles direct leverbaar en ook niet de volgende dag in huis. Maar aangezien wij de producten niet direct hoeven te gebruiken is dit geen probleem.

Snel en goed

Makkelijk bestellen en snel geleverd

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV