goede service!

helaas was het dekbedovertrek niet naar wens, was bruiner dan op de afbeelding. Retourneren ging echter wel weer goed.

Heerlijk wegdromen in deze super geriefelijke dekbedden!

Snelle service, duidelijke overzichten en bestelproces, facturatie alles klopt. Kwaliteit is heel goed.

was de eerste keer een het was goed

Heel goed!!’

Alles prima!!! Handdoeken, bedtextiel enz.

Topkwaliteit

Overzichtelijke website Gemakkelijk te bestellen Snel geleverd (ondanks pakjesdrukte) Kwaliteit is top zoals verwacht en is omschreven op de site

Bestellen en levering prima

Snelle top service

Snelle, top service Product zoals verwacht

Alles goed

Alles goed gegaan goed verzorgd en snelle levering ondanks de bizarre tijd.

Volgens afspraak

Mooie dekbed hoezen. Netjes verpakt en snel geleverd. Fijn dus . Ik bestel zeker weer@

Super mooie hoes

Goede levering en mooie kwaliteit!

Mooie dekbedhoezen. Snelle levering Kortom prima geregeld

Fijne winkel.

Eerste keer besteld. Zeer goede kwaliteit dekbedovertrek

Tegenvallende kwaliteit

Had gezien de prijs hoge verwachtingen van de producten maar dit viel enorm tegen na een wassing op voorschrift uitgevoerd komen deze vol met kreukels uit de was.

Accuraat

Houd je goed op de hoogte van de bestelling tot aan de bezorging!

Snelle levering en dekbedden van prima kwaliteit.

Heerlijk warm en zacht!

Flanel groen dekbed overtrek ontvangen. Heerlijk slapen!

Product prima, bezorging slecht.

Op de website belooft Smulders Textiel de volgende dag te leveren. Uiteindelijk wordt het product na drie dagen afgeleverd. Overmacht? Maak dan op de site duidelijk dat het aflevertijdstip ongewis is, doe in elk geval geen beloften die niet waargemaakt kunnen worden.

alles super

super Service

Veel keus en goede kwaliteit.

Zie boven. De levering was wat laat-post druk. Maar de kwaliteit is zeer goed, al eerder een set besteld en gekregen. Deze blijft mooi en we “kruipen er lekker onder”

Zee, Zeeland ....heerlijk slapen

Prachtig dekbedovertrek met een afbeelding van mijn geliefde zee erop. Onder het warme flanel wil je de hele dag wel doorslapen! Snel geleverd. Voldoet aan alle verwachtingen!!

Mooi dekbed. Precies als op plaatje.

Slaapt heerlijk en staat goed.

1ste zending prima geregeld.

Jammer dat niet de gehele zending op voorraad was.

Heel goede service en prima kwaliteit

De bestelling kwam de volgende dag al binnen en dat is uitzonderlijk.

Prima kwaliteit, levering redelijk snel, maar niet binnen de beloofde dag.

Prima kwaliteit, levering redelijk snel, maar niet binnen de beloofde dag

Geen idee, ik heb 'm nog steeds niet!!

Het is nu 10 dagen geleden dat ik een sprei heb besteld, en ik heb 'm nog steeds niet. PostNL geeft zelfs nog steeds geen bezorgdatum aan. Ik heb er al over naar jullie gemaild, kreeg een net antwoord maar daar schoot ik niets mee op. Alsnog sturen? Als je dan weer achteraan in de bezorgrij komt, heb ik 'm ook voor de Kerst nog niet in huis. Ik beveel jujllie nog wel aan op basis van een eerdere bestelling .... maar hier word ik niet blij van ...

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV