Productkwaliteit matig; orderafhandeling prima

Helaas viel de kwaliteit van de geleverde witte lakens mij tegen in verhouding tot de prijs. Ook het stikselwerk ziet er niet degelijk uit. Jammer, maar dat zegt niets over de rest van het assortiment van Smulders.

Dekbed zit er mooi uit

Precies wat ik kon verwachten aan de hand van foto's en beschrijving.

top

Nette overzichtelijke site met heel veel keuze. Snelle levering keurig verpakt.

Vlotte service, snelle reactie op vraag via e-mail. Zeer tevreden.

zeer tevreden !!

zeer tevreden !!

keurig behandeld

retour netjes afgehandeld

De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Mooi dekbedovertrek!

Uitstekend!

Heb al vaker dekbedhoezen besteld en deze bestellingen zijn telkens op een zeer zorgvuldige en correcte manier verzorgd. De kwaliteit van het product is uitstekend! Hartelijk dank. .

Keurig....

Keurig verzorgd.....

Heerlijk grote woondeken!

Mooie degelijke kwaliteit, prachtig van kleur, superzacht en comfortabel. Je kan er met 3 mensen met gemak onder zitten op de bank. Was het geld meer dan waard!

Product is als informatie

snel geleverd en product is als informatie

Prima geregled

Makkelijk bestellen en zeer ruime keuze. Ik slaag iedere keer weer.

Goede kwaliteit producten

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering ondanks de sint drukte

Site is duidelijk, bestelling vlot geplaatst. Maar bezorging liet beetje lang op zich wachten omdat Post.nl het heel erg druk had. Kreeg steeds melding dat pakket nog niet bij Post.nl binnen was of verwerkt was. Toen met Smulders gebeld met de vraag of mijn bestelling soms uit buitenland moest komen. Maar nee gelukkig niet en Smulders had het op tijd afgeleverd. Na nog 2 dagen geduld werd het pakket keurig thuisbezorgd. Ziet er goed uit en ben er blij mee

ik had fout gemaakt met bestellen maar na een telefoontje is dit aangepast.

Mooie webshop en uitstekende klantenservice

Ruime keuze aan dekbedovertrekken e.d. en mooie aanbiedingen. Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Snelle levering en goed product

Heerlijke flanellen overtrek met toffe print

Mooie dekbedhoes

Mooie en lange dekbed hoes. Jammer genoeg viel de kleur donkerder uit dan de afbeelding.

Snelle levering en goede spullen

Helaas de bestel procedure en out of stock situatie is onacceptabel!

Bestellen vrij gemakkelijk op website. Onmiddellijk betaal procedure simpel. Bevestiging snel en duidelijk, maar dan begint de ellende, producten niet te leveren en wordt aangegeven eind December!!! Gehele order te annuleren leren lukt niet want de te leveren producten zijn al onderweg! Slechte zaak.

Prettige ervaring.

Correcte en snelle levering. Grote keuze.

Goed.

Aflevering van de goederen was iets later dan aangeven.

mooi product

groot assortiment, leuke aanbiedingen, kwaliteit, snelle levering

Fantastisch.

Goede service Goed geholpen na telefonisch kontakt. Uitleg over onze vragen. Zeer betrouwbaar.

Fijne website, snelle levering

Over het product kan ik nog niets zeggen daar het cadeautjes zijn.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV