Mooie kwaliteit en snel geleverd

Molton matrasbeschermers en de dekbedovertrekken die ik besteld heb (beiden Snoozing) zijn van een heel mooie kwaliteit.

De ‘black friday’ spullen

De twee dekbedhoezen waren van mindere kwaliteit dan ik had gedacht! Ik had beter gewoon uit het assortiment moeten bestellen!

heerlijk warm dekbed

Snel bezorgd, lekkere warme 4seizoenen-deken. Weegt niet te veel en is lekker zacht.

Direct geleverd en op de hoogte gehouden van artikels die nog volgen

Extreem lange levertijd

In plaats van volgende dag, volgende maand geleverd!

Prima en overzichtelijke website

Alles liep prima op orde alleen moest erg lang wachten tot mijn pakketje arriveerde maar dat bleek aan de bezorg dienst van postnl te liggen

Snelle levering en de bestelde producten voldoen aan de verwachting!

snelle levering, de volgende dag alles in huis. Duidelijke site en goede omschrijving. Dit zorgde er voor dat de bestelde producten exact voldoen aan de verwachting. wij zijn er blij mee!

Mooi beddengoed

Mooi beddengoed. 1 dekbedovertrek was niet op voorraad. Hier wel lang op moeten wachten. Jammer dat dit niet wordt aangegeven voordat je besteld

Matig

Het materiaal laat helemaal los. De losse flanel stukjes liggen door het hele bed. De print is mooi.

De bestelling was snel binnen

Veel keus op de site

Goede keuze

Prima keuze, snelle service, duidelijk

Geweldig!

Snelle levering,super kwaliteit. Net zo mooi als oo de website

Goede ervaring keurig verpakt

Een organisatie die alles keurig op orde heeft! Mooie website, makkelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit dekbedden.

Snelle levering, goede communicatie en prima product..

Snel besteld en geleverd .

Het was de eerste keer dat ik wat bestelde maar de site was duidelijk. Het afronden van de bestelling verliep vlot en de levering was volgens afspraak. Zeker voor herhaling vatbaar

Waardeloze service

Op de dit is het artikel voorradig maar in werkelijkheid heb ik er ruim 2 weken op moeten wachten.

Verpakking was open bij aflevering

Plastic zak was te klein voor het beddengoed.

Waardeloos

De slogan vandaag besteld, morgen op uw bed is de grootste bull****!! Wij moesten meer dan een maand op onze bestelling wachten. Na deze teleurstelling nooit weer hier iets bestellen.

Perfecte en supersnelle afhandeling

Het dekbedovertrek dat ik bestelde was van een prachtige kwaliteit, ben super tevreden, wel vond ik de prijs aan de hoge kant. Zag later bij ons op de markt hetzelfde merk voor een aanzienlijk lagere prijs dan de overtrekken die op dit moment nog bij Smulders verkocht worden.

Ik heb een heel goede ervaring

Alles is heel goed geleverd

Snel en kwalitatief

Ruime keuze, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Opstaan is nog moeilijker geworden.

Prima dekbed.

Goede flanel en heel mooi dessin

mooie spreien , maar donkerder dan op de foto.

Ik moest er even aan wennen, want ik had een frisser, lichter patroon verwacht. De stof , de maten en afwerking zijn zeker voldoende.

prima .kort en bondig

snelle levering.duidelijke mail. mooie kwaliteit

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV