Geweldig!

Goede kwaliteit en snelle service.

Netjes alles optijd binnen Duidelijk retouren Helaas viel de kleur tegen Kon het netjes terug sturen Wacht nu nog op geld terug gave Maar snap dat het druk is nu met Kerst en Black vrijdag dus wacht rustig af zal ook vast goed komen Al eerder 2 dekbedovertrekken Besteld zeer tevreden over

goede prijs/kwaliteit verhouding

snelle levering produkt voldeed aan verwachting

Snelle levering, mooie materialen

We hebben een nieuw dekbed, een kussen en een aantal dekbedovertrekken besteld. Erg prettig dat je de bezorgdag kunt kiezen. We slapen inmiddels een kleine week met de nieuwe spullen, goede kwaliteit! En bijzondere ontwerpen van de dekbedovertrekken, erg leuk.

In werkelijkheid lijkt het totaal niet,

Wat valt dit tegen afbeelding en kleuren lijkt nergens op. Koop nooit meer iets bij Smmulders. Toch € 60,- wat jammer.

Als klant had ik graag gewild dat nadat de bestelling was geplaatst een mail gekregen dat de bestelling te laat was voor de avond levering Nu zat ik te wachten maar er werd niks geleverd pas de volgende morgen kreeg ik een mail dat het bedrag voor avondlevering werd terug gestort i.v.m niet levering. Dit had wel wat eerder gemogen vriendelijke groet

Snelle, correcte verzending.

Mooie kwaliteit flanel. Zou wel fijn zijn als er iets duidelijker vermeld werd dat een overtrek niet tweezijdig bedrukt is.

Bestelling correct uitgevoerd

Bestelling correct uitgevoerd.

snel, correct en goed

zie boven

Uitgebreide collectie, ben blij met mijn lange flap aan mijn dekbed. Vind de stof wel dun aanvoelen. Binnenkort ga ik het product gebruiken.

vlotte service

duidelijke en overzichtelijke site, zeer vlotte service

Gemakkelijk geslaagd.

Op zoek naar kussenslopen een gemakkelijke keuze kunnen maken via de website. Bovendien een vlotte toezending in goede verpakking.

prima tijdig geleverd.

Op het plaatje vond ik de overtrek heel mooi. Op bed is vind ik het wel een donker geheel. Had overtrek misschien iets lichter van print willen hebben. Kwaliteit is prima!!!!!!

7 ruim voldoende

Snel bestellingsproces en goed opvolging en volgende dag levering

Keurig correct en snel

Keurig, correct en snel geleverd. Materiaal van goede kwaliteit

Slecht

2 dekbedovertrekken besteld. Allebei helemaal niet de kleur zoals ze op de site staan. Op de site : mintgroen In het echt : helder lucht blauw Andere dekbedovetrek Op de site zwart wit en bruin In het echt: crème grijs en bruin Allebei weer terug gestuurd. Bjj een andere site andere dekbedovertrekken besteld, vertrouwde de kleuren niet meer op smulders textiel. Een week later geld terug gestort gekregen van smulders.

Snel, correct en uitstekende kwaliteit (satin d’or)

Zie boven

Leuke product maar levering duurde heel lang!!

Ben altijd tevreden met de product maar deze keer duurde de levering heel lang!!

Tevreden

Deze aankoop is perfect. Dit is de derde bestelling. Tweede aankoop was miskoop waren alle alle drie flanel. Was een goedkopere model erg verkleurd.

Snel geleverd. Top.

Gewoon goed spul.

2 artikels besteld, 1 ervan was niet onmiddellijk beschikbaar, ik werd hier zeer goed van op de hoogte gehouden, zeer tevreden over het bestelde.

Een tevreden klant

De bestelling verliep vlot. Levering gebeurde in twee etappes maar dat werd vooraf goed gecommuniceerd. Het materiaal kwam degelijk verpakt en op beloofde dag aan. We zijn heel tevreden met de mooie kwaliteit van onze aankoop.

Te late levering en wazige print

De levering blijft maar worden uitgesteld, uiteindelijk door mij geannuleerd. Het dekbedovertrek dat ook na veel uitstel is geleverd heeft een wazige print en komt retour. Wel fijn dat er snel reactie komt op mijn e-mails. De standaard mail dat 50% korting komt te vervallen, vind ik minder gepast.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV