Mooie kwaliteit

Kleur kwam niet helemaal overeen met de afbeelding

Vlot

Jammer 2 verschillende slopen

Zeer tevreden over kwaliteit en snelle levering

Snelle levering van dekbedovertrek. Zonder slopen, maar die werden na een bericht aan de klantenservice ook zeer snel nageleverd.

Goede kwaliteit en sneller leveren kan bijna niet!

Het pakket was al een keer retour gezonden!

Ik heb mijn bestelling helaas bijna helemaal terug gestuurd. Het eerste deel kwam spoedig binnen maar het dekbedovertrek was al een keer open geweest en was niet netjes weer dichtgedaan. Het tweede deel kwam een week later (toen was de actie 2e voor de halve prijs helaas alweer voorbij) had een hele andere kleur dan te zien was op de plaatjes op de website. Al met al was ik helaas niet tevreden!

Doet wat is afgesproken ook met levertijd

Overzichtelijke en duidelijke site waarop het gemakkelijk is om te bestellen. Hun afleveren gebeurt keurig op tijd en dat is bij andere websites nog wel eens afwachten.

Aantrekkelijk geprijsd

Mooie site met mooie producten. Werd snel geleverd. Wel slecht dat ik het geld van mijn retour pas na 2 weken teruggestort kreeg. Wat dat laatste betreft zou ik niet snel nog eens bestellen.

Heerlijk dekbed

Wij zijn erg tevreden het dekbedovertrek is mooi en warm!

Goede site, mooie spullen tegen een prima prijs.

De bestelling was niet op voorraad, leverdatum via mail correct doorgegeven en alles kwam op de afgesproken datum binnen. Goede service.

Snelle levering van prachtige dekbedhoezen

Ruime keuze en handige zoekmogelijkheden in website Smulders textiel. De geleverde dekbedhoezen voldeden ruimschoots aan de verwachtingen! Wat een prachtige kleuren en mooie zachte flanel!!

De dekbedovertrek die wij hebben besteld is van een prima kwaliteit en is lekker warm. Levering ging prima, zij hielden ons goed op de hoogte wanneer deze geleverd zou gaan worden Prima bedrijf

Zeer goede en correcte service en afhandeling.

Ik heb doorgaans niet zoveel met online bestellen, maar jullie trekken mij meer over de streep. Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en dacht, ook dat nog. Gelijk ook de goede maat er achteraan besteld. Het terugsturen en retourneren geld verliep allemaal heel correct en vlot.

Alles ging mis

Geen bevestiging ontvangen en geen track-and-trace, Na 2 keer telefonisch kontakt een verkeerde track-and-trace die niet bestond. Weer gebeld en toen was het pakje compleet verdwenen. Daarna is alles opnieuw verstuurd. In totaal dus 3 keer gebeld vanuit Spanje. Bovendien wordt de adressering steeds niet goed aangepast, ondanks dat we het goed aangeven.

Top kwaliteit en snel geleverd!

Goed hoeslaken. Bed is 180 x 200. Hoeslaken 200 x 220. Past prima. Goed strak om het matras.

Snelle levering. Heerlijk zacht flanel.

Snelle levering. Heerlijk zacht flanel. Uitstekende kwaliteit.

Snelle levering. Prachtige dekbedhoes

Aanrader

Niet naar mijn zin

Voor deze duren splittopper is het niet wat ik verwacht had, ze laten los op de hoeken zo dat je het elke morgen weer strak moet trekken. Ze hadden meer stof op de rand moeten doen zo dat het er niet gauw afgaat

Heerlijk zacht beddengoed!

Prima service!

Super gaaf koeiendekbedovertrek

Het was het wachten meer dan waard Echt heel mooi!

Duidelijk

Goede service en snelle afwerking

Vlot en goed.

Uitstekenf

Snelle levering goede producten

Snelle levering en goede producten

prachtige hand en theedoeken

mooie sets Hand en Theedoeken van de vertrouwde DDDDD kwaliteit. ben er blij mee

Mooi dekbed overtrek snelle levering goede service en omruilservice ook bij vertraging goede communicatie gewoon top

Een prachtig dekbedovertrek

gelijk mijn eerste keuze een echte blikvanger.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV