Keurig

Nette en snelle levering

Mooi uitvoering van zijdekatoenen, met degelijk stikwerk. Print zijn gelijk aan de getoonde afbeeldingen in de promo,s

tja wat zal ik zeggen

vanwege de prijs mag ik niet te veel verwachten ,"flanel" overtrekset is eigenlijk flanelachtig..heeft niets met echt flanel te maken dan moe tik wat meer uitgeven...

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

zeer goed

vandaag besteld en de andere dag al geleverd zeer goede kwaliteit van de bestelde producten duidelijke communicatie met de klant

Niet gereageerd op opmerking bij bestellen

Levertijd i.p.v. volgende dag werd 5-5-2021 genoemd. Ik vroeg naar mogelijke fout. Hier is niet op gereageerd waardoor de bestelling 2e halve prijs bij levering heb moeten annuleren waardoor korting kwam te vervallen. Afrekening is wel correct verlopen. Mvrgr

lange levertijd

De levertijd van sommige overtrekken is wel heel erg lang. In oktober besteld, 13 feb. pas leverbaar... Tja, daar word ik niet echt bij van. Andere overtrek was er wel snel de volgende dag, maar toch een beetje balen.

Snelle levering en leuke overtrekken

Leuke overtrekken waaruit ik kon kiezen. Kwaliteit is goed. Snelle levering

voldoet aan mijn verwachting

goed spul

Heb de hoezen nog niet uitgepakt maar het ziet er goed uit. Alleen een klein aandachtspuntje misschien...de verpakking was helemaal open gegaan. De bezorger was blij dat ik thuis was zodat hij niet verder hoefde met het open pak.

Heel tevreden

Volop keuze en een snelle levering.

Netjes afgehandeld

Keurig

U maakte waar wat U zei

's avonds besteld de dag erop o 12.00uur bezorgd. Prima

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb het gewassen op lage temperatuur om de “duffe” lucht er uit te halen, kan ook niet anders. Het is van goede kwaliteit en een ruime instop strook. De maat is zoals aangegeven Ben er blij mee

supernetjes geholpen

netjes ontvangen,zeer snel,topkwaliteitsproduct,supertevreden!

Geweldig dekbedovertrek

Zeer goed en snelle bereikbaarheid en klantvriendelijke snelle retourafhandeling.

Geweldig goed

Zeer tevreden!

Er werd goed gecommuniceerd over producten die later geleverd zouden worden en de pakketjes zijn netjes geleverd en het product is precies zoals op de foto's. Ook mooi meegenomen dat er korting was op het 2e dekbed overtrek.

Snel

Ik had op een zondag besteld en maandags was er al 1 dekbedovertrek

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie. De klantenservice, die ik belde met een vraag, was vriendelijk en had kennis van zaken.

Conform bestelling

Prima produkt en volgens afspraak geleverd

Mooie kwaliteit

Mooie stof en prachtig patroon. Een min puntje is de afwerking van de naden.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV