Duidelijke site en snelle levering en goed verpakt voor verzending

Prima kwaliteit, veel keus

2 prachtige overtrekken gekocht. Heerlijke kwaliteit, mooie kleuren.

Accurate levering. Goede kwaliteit en kleur. Dat blijft toch moeilijk via een foto

Prachtig dekbedovertrek....precies zoals op het plaatje

Keurig netjes geleverd... Kwaliteit uitstekend

Snelle levering, mooi dekbed

De levering is zeer vlot verlopen. Het dekbed is de volgende dag bezorgd en heb ik gelijk uitgepakt.

Supersnelle levering, prima! Het dekbedovertrek ziet er mooi uit, wel oogt de print in het echt een stuk drukker en wat donkerder dan op de website. Kussenslopen erg groot. Voortaan een dekbedovertrek toch liever eerst in het echt (in een winkel) zien liggen, maar daarna zou ik hem beslist hier kopen.

Duidelijke site en snelle levering

Slechte kwaliteit

Zijden dekbed en dekbedovertrek aangeschaft. Beide slechte kwaliteit. Zijden dekbed wordt nat van transpiratie zou niet moeten. Nog nooit meegemaakt. Vraag me af wat er echt in zit. Dekbedovertrek was ruw materiaal. Spijt van aankopen

Voel me een beetje bedonderd

Ik heb 2 mooie dekbedovertrekken besteld. Niks mis mee overigens. Maar op de tv reclame zie ik nu dat -amper een week na mijn bestelling- de 2e overtrek nu voor de helft van de prijs is. Het is all in de game, maar toch...… .

Matig

De kleuren van het overtrek komen niet overeen met de foto

Stevige molton alleen....

Toen ik hem gewassen had bleek een naad van de split 'geschift' (langs de naad afgescheurd te zijn) ja en toen was retourneren geen optie meer! Advies: voordat je hem wast goed nakijken!

Makkelijk, duidelijk, snel. Cijfer: 7, omdat er niet overal de draaddichtheid bij staat. Ben ik zelf van mening dat een grote webshop zoals Smulderstextiel dat er wel bij moet hebben staan. Voor de rest ben ik heel erg tevreden met het bestel proces en het dekbed overtrek wat ik besteld heb. Deze is geweldig zacht.

Product voldoet niet aan verwachting

Kleuren zijn vaal tov van de fotoafbeelding Kussenslopen zijn erg groot, is geen normale maat, ook was de hoeknaad na een keer wassen los!!

Mooi product en snelle levering.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden omdat: * de overtrekken er precies zo uitzagen als op mijn scherm. Prima foto * goede kwaliteit * snelle levering. Zeer verrassend!

Slecht

Ik had een hoeslaken voor topper besteld 10cm max krijg ik er 1 opgestuurd van 15cm waardoor die alsnog te groot is voor mijn topper...

Goede kwaliteit en snelle levering

De levering is zeer snel gegaan. De dag na de bestelling had ik het al in huis. Een dekbed en een molton voor mijn zoontje. Prima kwaliteit. De dekbedovertrek vind ik wat dun en de print voelt aan 1 kant aan als opgedrukt. Verder wel netjes afgewerkt met een rits. Al met al tevreden en de kans is groot dat ik hier nogmaals iets ga bestellen.

Goede snelle service

Uitstekende kwaliteit.

Vandaag besteld, volgende dag in huis.

Prima verpakt!

Goede kwaliteit en mooi

Snelle levering en het is mooi, maar ook een goede kwaliteit

snel en 100 % voor elkaar

lekker zacht

De kleur was niet goed . ik heb hem teruggestuurd.. de look was bijna wit en ik wilde een groene deken... dus ik heb hem teruggestuurd

Mooie en kleurrijke website,en een snelle levering.

Snelle service en goede kwaliteit!

Snelle service, mooie dekbedovertrekken en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV