Snelle en professionele service

Snelle en professionele service

Mooie kwaliteit stof

Professioneel bedrijf, goede webshop, veel keus. Goede kwaliteit bedtextiel.

Levering en product perfect

Mooi product en snelle levering

Goede, snelle en makkelijke levering

Goede, snelle en makkelijke levering

Poooohhhh

Product vlot geleverd en van goede kwaliteit!

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs

Mooi dekbedovertrek voor een goede prijs! Normaliter ben ik ruim over de €100 kwijt voor de maat 260/220. Ik ben zeer tevreden!

Prachtige kwaliteit

Mooi dekbed, de andere dag in huis, complimenten

Slecht

De prijs van niet hoog, maar vond de kwaliteit echt slecht. Had van jullie echt meer verwacht. Op papier en telefoon laat het zich mooi aanzien. Maar mijn slaapkamer grenst aan de huiskamer en kijk je zo binnen. Nee ben beter gewend. Jammer.

Snelle en zorgvuldige service. Complimenten.

TOP

Netjes op tijd, goed verpakt bezorgt, De kwaliteit die beloofd was, goede pasvorm . Mijn volgende bestellng is weer bij Smulders

Snelle levering.

Heel mooie dekbed .

Overzichtelijk, snel en correct

Snelle goede service

Snelle goede services

Plaid is zoals beschreven. Zeer mooie kleur. Voldoet volledig aan mijn verwachting.. Snelle levering.

Prima service en kwaliteit zoals beloofd.

Keurig product, is wat ze beloven .

Dit is een chique dekbedhoes

Prachtige frisse dekbedhoes ,van goede kwaliteit katoen. Ik ben er erg tevreden mee !

Makkelijk,snel,duidelijk en betrouwbaar

Prachtig product, snel en correct geleverd !

Feestje !!

Super mooi product en snelle levering

Zeer positief, het kost wat maar san heb je ook echt wat.

Mooie kwaliteit

Ben zeer tevreden over de bestelling die ik gedaan heb voor de eerste keer dat verdient een dikke 10

Snelle levering , mooi product!

Een bestelling gedaan op zondag en maandag netjes geleverd! Wat ik zo zie ( zit nog verpakt i.v.m. verhuizing ) , ziet het er kwalitatief goed uit en voelt het dekbed mooi en fijn aan. Kan niet wachten om het te gaan gebruiken!

Fijn en snel geleverd

Ideaal 2 soorten dekbedovertrekken, 1 katoen/satijn en de andere flanel met de zelfde print

Snel geleverd!

De site werkt goed. Fijn dat je ook kunt bestellen zonder account aan te maken. Het dekbed is mooi. Past goed in mijn slaapkamer.

Prima service en kwaliteit.

Ik heb diverse spullen besteld. Zeer goede kwaliteit. Een onderdeel was niet voorradig en werd dus ook niet van mijn rekening af geschreven. Pas 5 dagen later toen deze alsnog, ook gratis, werd toegestuurd.

Super! En snel geleverd.

Hele mooie dekbedovertrek. Wel lang 220cm.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV