Heel blij met mijn dekbedovertrek .

Overtrek was in mijn maat niet leverbaar maar toch een bestelling geplaatst. Ik kreeg van Smulders textiel nog een bericht of ik wel wist dat de leveringstijd langer zou zijn en een aanbod om eventueel iets anders uit te kiezen. Het wachten was het waard. Nu heel blij.

Ik ben zeer tevreden

Het was mijn eerste bestelling bij Smulderstextiel De snelle levering en goede kwaliteit zorgt er voor dat ik snel weer een bestelling ga doen Ik ben zeker zeer tevreden

Exactly as ordered. No problems.

Exactly as ordered. Fast delivery.

Lekker leuk!

Mijn kleindochter kruipt giechelend onder het dekbed. Elke keer weer herhaalt zij: "whoehoe kou-oud, haha maar lekker!!" En glijdt onder de moie dekbedhoes met allemaal ijsjes!

Mooie kwaliteit sprei.

Ik ben blij met deze mooie sprei.

Prima dekbedovertrekken

Overtrekken gisteren ontvangen, ziet er prima uit, heb er nog niet ondergeslapen dus kan nog geen mening geven. Maar ze zien er goed uit.

Perfecte levering - prachtige kwaliteit hoeslaken en dekbedovertrek

Gekozen voor 'Cinderella Basic Percaline'. Kost iets meer, maar de prijskwaliteitverhouding is nog steeds heel goed. Ben heel blij met het hoeslaken en dekbedovertrek (lits-jumeaux). Besteld voor 23:00 uur en de volgende dag al bezorgd.

Snelle levering , dekbed kwaliteit top en zeer mooi

Zeer tevreden ook de zending op tijd

Vlot en duidelijk

Prima ervaring,van bestelling tot levering.Aanrader!

Heel erg goed.

Prachtige spullen en snelle levering. Ook de reclame op tv (vooral met Het kindje dat zo lief lacht) vind ik geweldig goed. Ga zo door.

Prima service en zeer klantvriendelijk

Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling , niet hun fout of de mijne maar ze hebben dit zeer vakkundig opgelost, complimenten daarvoor, en zal nu ook zeker meer bij hun gaan bestellen.

prima !

Mijn online bestelling kwam op de afgesproken tijd en is van uitstekende kwaliteit

Twee hoeslakens besteld van 2.20 bij 1.80, zelfde kwaliteit, alleen twee verschillende kleuren en toch veel verschil in kwaliteit en één er van is aan de kleine kant.

zeer positief

zeer goed. Vlotte reactie op vragen Ook vlotte afhandeling van mijn retourpakket

Volgens verwachting

Prima, helemaal tevreden!

Goede site, snelle bezorging. Kwaliteit goed.

Snel op tijd en kwaliteit

Uitstekend idd.

Grote collectie! Bestelling kwam supersnel en conform opgave.

Snel en volledig

Fijne webwinkel om bij te bestellen, eenvoudig door de keuzehulp.

Voortreffelijk

Keurig en op tijd

Zeer tevreden.

Heel veel keus,mooi ingedeeld in landelijk,romantisch ed.Mooie kwaliteit.En super snelle bezorging.

Zo zou ik mijn klanten ook behandelen: correcte informatie, goede producten, prima levering .

Idem

Snel en goed

Volgende dag geleverd. Product van goede kwaliteit.

Overtrek is goed en voldoet aan de verwachtingen

geweldige kwaliteit en snel geleverd

top site

18 Kloosterweg