Mooi dekbed was volgende dag al geleverd

Uw service is uitstekend, helaas is de hoes niet naar mijn zin.

Zodra ik het pakket had opgehaald bij mijn servicepunt in de wijk, ben ik de inhoud gaan bekijken. Toen de verpakking loskwam, zag ik echter meteen dat de hoes niet is, zoals ik mij had voorgesteld. De afbeelding is veel vager en lang niet zo scherp als ik had verwacht. Ik begrijp inmiddels hoe dit misverstand is ontstaan. Het kleine plaatje online dat je ziet bij het bestellen, is meer op afstand waardoor het beeld veel scherper lijkt dan het in ware grootte is. Mijn huis en kamer zijn echter zodanig klein dat ik nergens die afstand tot de hoes kan hebben. Ik sta er altijd vlakbij. Dan krijg je niet het effect en de beleving die het online beeld biedt. Helaas !

Ruim aanbod, goede prijzen

Een heel ruim aanbod van mooi beddengoed - was gewoon moeilijk om te kiezen! Scherpe prijzen ook. Mijn bestelling was er super snel.

Snelle service en kwaliteit

Het uitzoeken was heel gemakkelijk. Het bestellen heel eenvoudig. De aflevering precies op de verjaardag van mijn dochter. De kwaliteit van de dekbedovertrek mooi en goed!!

Snel en goed

Ruime keus, snel geleverd

Goede kwaliteit en perfecte levering

Altijd goed

Makkelijke website, vlot, betrouwbaar,

supersnel

Ik had nog nooit iets besteld bij Smulderstextiel. Ik was dan ook verbaasd dat ik het hoeslaken dat ik 's avonds besteld had de volgende dag al in huis had. Werken jullie 24/7 of zo? Supersnel dus!

Zelfde dag geleverd als besteld

Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Super lekker stofje om in te slapen.

Zeer snelle levering

Mijn bestelling is keurig op dag van planning geleverd. De artikelen zijn van prima kwaliteit. Blij mee.

Uitstekende service & goede prijs/kwaliteit

S’avonds laat besteld en de volgende ochtend al geleverd. Product voldoet aan de verwachting en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Goed en snelle levering

Ruime keuze, goede kwaliteit, degelijk verpakt, snelle levering Handige filters om je keuze en wat je zoekt aan te geven Heel erg tevreden

Dat is snel...

besteld tegen een goede prijs en de volgende dag in huis.

Toppie!!

Snelle verzending, goede kwaliteit dekbedovertrek en prima web service. Aan te bevelen.

Blij, heel blij!

snelle levering en goede communicatie over de bezorging. Kwaliteit en kleur perfect. Vooral blij met mijn hoeslakens voor extra hoge matrassen. Eindelijk goed aansluitende hoeslakens!

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima product en eenvoudig te bestellen.

Het patroon van de hoes was niet helemaal zoals ik had gezien.

Er liep een pepita achtig patroon erdoorheen

Goede kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snel bezorgd.

Heb s,avonds via internet besteld en had alles de andere dag in huis. De kwaliteit is top.

Bestellen en leveren gaan altijd prima. Katoenen overtrekken van prima kwaliteit. Helaas had mijn moeder een set uitgezocht die bij haar op de foto anders overkwam toen ze het in het echt zag. Deze keer dus moeten retourneren.

Mooi gemaakt, geheel naar mijn zin...

Perfecte levering, en informatie

een tevreden klant

duidelijke website, snelle levering

ik kocht een dekbedovertrek als verjaardagscadeau voor mijn zus. Het kwam de volgende dag al meteen en het kwam helemaal overeen met mijn verwachtingen. Het dekbedovertrek was wel enigszins gekreukeld leek het, waarschijnlijk was het door een andere klant al uit de verpakking gehaald. Geen probleem, maar het viel mij wel op.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV