Het geleverde dekbed is totaal anders als op de afbeelding op basis waarop je iets besteld.
Ik bestel een Jaguar dekbed, mooi afgebeeld op de foto. Ik ontvang een dekbed, dat meer lijkt op gevallen herfstbladeren. De klantenservice stelt, dat de fabrikant een afwijkende foto had gestuurd.
Ik begrijp dat niet. Je controleert toch voordat je een foto op de website plaatst of de afbeelding klopt met het te leveren product.
Ik heb het dekbed teruggezonden aan u en dat kostte mij € 7,25.
Ik moet dit betalen omdat u een fout maakt, want als de foto en het dekbed overeen waren gekomen, had ik het niet teruggezonden aan u.
Dit ontving als antwoord op mijn klacht. U maakt zich er veel te gemakkelijk van af. Leest u maar:
Beste Dhr. J.J. Kramer,
Bedankt voor de email. Foto's kunnen helaas soms afwijken van de sfeerfoto's die door de leverancier zijn aangeleverd.. U mag het artikel retourneren, zodat wij u kunnen vergoeden voor het betaalde bedrag. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,
Sandra Walker
Klantenservice
Krijg ik nu de betaalde € 79,95 terug en de portokosten ad € 7,25.
Lijkt mij wel, want het is uw fout.
Bij marketing leer je als eerste: Een slechte ervaring wordt doorverteld aan ca. 30 personen. Een goede ervaring horen slechts maximaal 10 personen.
Als ik u was, zou ik voordat de afbeeldingen op de website zet eerst controleren of de afbeeldingen overeenkomen met het artikel dat de besteller wenst te ontvangen. Want je bestelt op de afbeelding!