Prima,alles volgens afspraak

Snelle levering en goede kwaliteit, Heel tevreden met de aankoop

-> Snelle levering, zoals aangegeven op de site -> Bijhoordende kussensloop en hoeslaken erbij kunnen bestellen is ook handig!! -> goede kwaliteit; lekker cosy om in te slapen

Snel en goed

Goede ervaring

Redelijke kwaliteit materiaal mooie print.

Ik mis een beetje de heerlijke koele kwaliteit die wij van katoen satijn gewend zijn, maar dat kan komen omdat er waarschijnlijk geen lyocel mee geweven is. Dit gegeven kan ik echter op de website niet terug vinden.

Ruim voldoende keuze, prima keuze en filter menu’s. En natuurlijk prima producten en snelle levering.

Helemaal prima

Voor ons vakantiehuis het Bern bamboe dekbed besteld, en voldoet aan alle wensen. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal prima.

Fijne dekbedhoes, goede kwaliteit en goede prijs. Snelle levering

Snelle verzending

Snelle verzending en een mooie kwaliteit.

Snelle en professionele service

Mijn bestelling werd snel bezorgd, alleen het materiaal van de hoeslakens viel tegen. Bestelling teruggestuurd. De verwerking van de retour verliep zeer snel. Prima service!

precies wat we ervan verwacht hadden. Kleur en materiaal heel goed.

2e overtrek wat we gekocht hadden. Net zo tevreden als over het eerste

Mooi patroon, minder satijnachtig dan gehoopt

Dat er een zilverachtige gloed op zou zitten. Katoenen overtrek. Niks bijzonders. Patroon is mooi, gele papavers. Te duur, vind ik.

Prima waar voor mijn geld

Dekbedovertrek is van erg mooie kwaliteit, lekker stevig en ziet er prachtig uit. Werd heel snel geleverd.

Laat pluizen achter

heel erg mooi dekbedhoes, snelle levering Hij was een beetje stug maar dat trekt bij. Wat wel vervelend is is dat hij pluizen loslaat. Iedere dag moet ik stofzuigen rond het bed. En als ik bodylotion op doe en op bedga zit ik helemaal onder de zwarte pluizen

Snelle levering en prima kwaliteit!

Overzichtelijke bestelling, snelle service en prima kwaliteit!

Snel en goed

Bestelling en bezorging vlotjes verlopen

Genoeg keuze in de webshop. Vlotte afhandeling. Kwalitatief goed product (moltons 90x210 cm) ontvangen. Prima!

Snel besteld en snel geleverd

Goed product en goede service

Product als verwacht en snelle levering

Lever tijd was veel te lang

De levertijd was veel te lang. Maanden ipv weken. En wat korting, om mij tegemoet te komen, wilden ze niet geven. Product was verder ok. Maar ik betwijfel of ik er nog een keer iets ga bestellen

Niet tevreden

Er zat een gat in mijn kussensloop heel erg slecht

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Snelle levering. Top

Zelfs in de vakantie en coronatijd gewoon op tijd geleverd. Superblij mee.

Naden slecht genaaid

Dekbedovertrek is slecht genaaid de naden laten los

niet tevreden

Slecht afgewerkt en er zaten vlekken op het stof. Terug gestuurd.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV