Ruime keuze Snel geleverd Goede kwaliteit En ook nog in de aanbieding

Kan niet beter!

Super mooi dekbed besteld van satijn katoen! Zoals beloofd volgende dag in huis en wel al om half 10 s,morgens!

Middelmatig

Qua levering is alles goed maar het product komt bij lange na niet in de buurt van hoe het product wordt aangeboden op internet...

Tot volle tevredenheid

Prima keus geweest. Snelle levering.

Prima stof

Materiaal prima, print komt helaas niet overheen dan op het plaatje staat.. Echt teleurstellend

snelle service

goede kwaliteit

Goede Informatie, snelle levering

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken

Overtrek besteld Snelle levering En prachtige kwaliteit

Heb het kado gedaan , was er reuzen blij mee.

Goede snelle service

Goede kwaliteit van het linnengoed Goede service

Producten kwalitatief goed en uitstekende service

Al jaren klant van Smulderstextiel. Snelle levering. Alle dagen plezier van de producten:)

Het handelen was zorgvuldig, maar wel veel mailtjes.

Duidelijke site, keuze was gemakkelijk te maken, pech dat het artikel niet op voorraad was. Ben zeer tevreden over het gebruik van het dekbed, ben blij met mijn aankoop.

Niet wat ik van verwacht

Stond satijn maar is gewoon katoen en gladde satijn wat ik van verwachte , jammer lig op bed en kreuk verschrikkelijk

Ruime keuze, duidelijke afbeeldingen en omschrijving , vlotte levering.

Perfecte levering en prijs kwaliteits verhouding

Ruime keuzen van producten. Je wordt gemakkelijk door het aanbod heen geleid dus je vindt snel wat je zoekt. De prijzen zijn goed in verhouding met de kwaliteit.

Snelle verzending, mooie overtreksetten

Snelle verzending, mooie overtreksetten

Voor iedere prijs een lekkere dekbedhoes

Je kunt het zo duur maken als je wilt om een lekker modern dekbedhoesje te scoren van goede kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee.

Fijne overtrekken en dekbed. Snelle levering

Makkelijk snel en verzorgd

Het was even zoeken naar wat we wilde bestellen maar op de site van Smulderstextiel is dit vrij simpel. Dus waren snel geslaagd en weten nu waar we moeten zijn.

Ik vond het overtrek helaas iets tegenvallen. Veel losse draadjes en hier en daar scheef gestikt danwel erg dikke (dubbel gestikte) naden. Niet de afbeelding, maar deze kwaliteit zou ik ook bij de Action kunnen kopen, voor minder dan de helft. Jammer. Wel weer snel geleverd.

Mooie dekbedovertrekken snel geleverd.

Dekbedovertrek op website was in het echt net zo mooi.

goede snelle levering en ook goede retourservice

Al jaren bestel ik hier beddengoed voor mijn B&B. Prima levering en service en veel keus. Een aanrader.

Super snelle service en juiste omschrijving

Dekbed besteld 's avonds om 22:30 en werd de volgende dag om 13:00 uur geleverd. Netjes verpakt. Dekbed voldeed aan de omschrijving. Echt een aanrader!

Grote keuze en snelle levering

Positief

18 Kloosterweg