Betrouwbaar en goed

Zie boven

Prima.

Bestellen, betalen en leveren ging zoals het vermeld staat:

Mooi en snel

Goede kwaliteit mooie kleuren en snel geleverd

Tevredenheid

Ik ben blij verrast met de ontvangen producten: plaatje en werkelijkheid staan dicht op elkaar.

Prima kwaliteit, snelle levering.

Veel keuze. Fijn filtermenu. Snelle levering. Blij met het dekbedovertrek; goede kwaliteit en erg fraai design.

mooie overtrek en snelle levering

twee overtrekken besteld, top product. mooie kleuren en snelle levering.

Jammer dat je slecht een nummertje bent en er niet met de klant wordt meegedacht

Een bestelling ontvangen waarbij er vlekken en een gat in het bedovertrek zaten. In een kussenbeschermer zat er ook een vlek. Neem je contact op met de klantenservice hoor je slechts dat het vervelend is en dat je alles volgens de standaard retourprocedure moet terugsturen. Dus naar het postkantoor moet, weer dezelfde order online plaatsen en weer moet betalen terwijl je nog geld van ze tegoed hebt. Ik vind dit alles behalve klantvriendelijk en het is totaal niet meedenken met de klant! Vandaar dat ik alles heb terug gestuurd en niets meer heb besteld.

Goede en snelle levering

Helemaal tevreden. Makkelijke site, snel besteld en ook snel in huis.

een stel prima en het andere stel is een sloop achterkant verkeerd om.

Het stel van 39,00 euro is schitterend, maar het stel in de reclame is de sloop achterkant verkeerd om, maar daar neem ik genoeg mee.

Mooi dekbed gekomen zoals beloofd, wij verwachten nog een levering dekbed-hoezen op 25 september a.s. Duidelijk kenbaar gemaakt, zijn zeer tevreden. Vriendelijke groeten Nico en Annemieke Raydt

Heerlijk dekbedovertrek.

Ons nieuwe dekbedovertrek ziet er prachtig uit. Elke keer als ik de slaapkamer in kom kijk ik er met genoegen naar. Dat is uiteraard geweldig, maar nog belangrijker is dat de stof zo fijn aanvoelt. Toen we ons pakje (een dag na bestelling) ontvingen heb ik de lakens eerst gewassen en een lekkere wasverzachter toegevoegd en nu is het genieten!

Super mooi dekbedovertrekt

Mooie kwaliteit dekbed, kleuren zijn, zoals te zien waren op de site. Mooi op tijd geleverd.

Snel

Netjes en op tijd geleverd.

Hele mooie kwaliteit

Heel mooi, goede service en goede kwaliteit. Volgnde bestel ik weer. Waar voor je geld

Prima verzorgd en snel geleverd.

Zoals boven vermeld was de bestelling snel geplaatst en de volgende dag reeds bij mij binnen. Ook over de prijs had ik niks te klagen. Ga zo door.

Mooi product en goede service!

Snel geleverd, ik heb wat terug gestuurd en ook dat is prima geregeld. Top

Leuke collectie

Snelle levering. Zeer tevreden.

Een prachtige en zachte dekbedhoes

We hadden een dekbedhoes uitgezocht die nog geproduceerd moest worden en in augustus 2020 beschikbaar zou komen. We waren verrast dat hij medio juli al bezorgd werd. Een mooi dessin en zachte stof en goed afgewerkt.

precies volgens de reclame, gemakkelijk, snel en wat een keuze.

inderdaad in 3 stappen een mooie dekbedovertrek gevonden en besteld. Super snel bezorgd, de volgende dag al in huis. Er is waargemaakt wat werd beloofd. Daar houd ik van.

Snelle levering, artikel was te klein dus retourformulier ingevuld en ruilen ingevuld, ben benieuwd wanneer goede maat geleverd wordt?

Onverwacht lange levertijd, niet netjes!

Bij het gekozen dekbedovertrek stond de volgende dag leverbaar. Na bestelling en betaling kreeg ik een mail dat het dekbed in nalevering is en pas over zes weken geleverd wordt. Als dat er gewoon eerlijk bij vermeld had gestaan, had ik het overtrek niet gekozen. Jammer! Slechte beurt van Smulderstextiel.

Uitstekend!

Product precies zoals omschreven en een snelle verzending!

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV