Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en bestelling voldoet aan de verwachting!

Goed verpakt

Top! Goede kwaliteit en service!

Geweldig, zowel de kwaliteit van de goederen als de toegankelijkheid van de website, als de afwikkeling van de bestelling. Drie keer besteld, drie keer de volgende dag thuis ontvangen, inform bestelling. TOP!

Snelle levering, dekbedhoes viel wat tegen

De bestelling op zich en levering daarvan ging keurig en vlot. De dekbedhoes viel mij echter behoorlijk tegen. Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen, een mooie hoes met flamingo's en hele mooie heldere kleuren. Maar de prijs vond ik met bijna 60 euro wel wat hoog. Uiteindelijk toch overstag gegaan omdat ik de kleuren zo mooi en in het oog springend vond. Toen ik de hoes uit de verpakking haalde dacht ik even dat ik de verkeerde bestelling had gekregen, maar de print is wel hetzelfde. De kleuren echter, die zo helder op de foto staan lijken totaal niet op wat je ziet op de foto. Helemaal geen helderen kleuren. Het is op de foto echt bijzonder mooi om te zien, maar in het echt maar heel gewoontjes. Ook is het een stugge katoenen stof wat heel goedkoop aanvoelt. Als ik het in de winkel had gezien, en hoe de kleuren werkelijk zijn had ik het niet gekocht. Door deze ervaring, dat je eigenlijk totaal niet krijgt wat je ziet op de foto en de stof ook niet is wat je ervan zou verwachten voor die prijs zal ik er niet snel nog eens bestellen.

goede molton en een uitstekende bezorging

Prachtige dekbedhoes

Heb een hele mooie dekbedovertrek gekregen, op de aangegeven datum. Kwaliteit is heel goed, de prijs is in verhouding

Zeer snel geleverd

Heel snel geleverd en goeie kwaliteit !

Mooie kwaliteit maar te lange levertijd

De kwaliteit van het beddengoed is mooi, blij mee. Maar ik heb er echt lang op moeten wachten. En een ander artikel dat ik besteld uit een Facebook advertentie, bleek niet meer leverbaar. Ik vind het teleurstellend dat de slogan Vandaag besteld Morgen in huis, gewoonweg niet waargemaakt kan worden.

Zeer goed.

Correcte levering.

Van bestelling tot ontvangst snel en duidelijk. Goede kwaliteit van de producten.

Geen klachten is altijd goed

zie bovenstaande

mooie kwaliteit

Goede kwaliteit. De twee éénpersoons dekbedovertrekken zijn alleen in twee zendingen geleverd. Gelukkig geen kleurverschil. Ben zelf jaren werkzaam geweest bij de Walra in Waalre dus als tip voor het bedrijf als men 2 dezelfde éénpersoons dekbedovertrekken bestellen per 2 uitleveren ivm kleurverschil. Wordt vaak gebruikt op litsjumeaux bedden.

Veel producten DIRECT te leveren

Mailing indien niet in voorraad, verloopt prima

Super mooi dekbedovertrek! Goede kwaliteit! Vlotte bezorging!

Super snelle levering,en mooie kwaliteit.

Het prachtige dekbed is erg mooi en snel geleverd

Online besteld. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Snelle levering en zeer mooie kwaliteit.

Heerlijke textiel

Mooie kwaliteit. Hoop echter dat ik nu eindelijk eens onderlakens heb die na het wassen niet krimpen

Super webwinkel

Bestelling supersnel geleverd. Per abuis meer geleverd dan besteld. Via berichtje aan klantenservice heel netjes opgelost.

Mooie en goede kwaliteit vlot geleverd

Tevreden met de kwaliteit en de service bij de levering

goed produkt maar levering was erg anh

levering was erg lang

Mooie dekbedhoes

Is prima

Mooie dekbedovertrek precies zoals op de foto. Goede kwaliteit en levering prima op tijd met indicatie. Gewoon super

Zeer mooie kwaliteit, ook fijn met lang instopstrook

Heerlijke stof, mooi motief

Goede kwaliteit snelle levering