Uitstekend! Snel en prachtig!

Prachtig dekbed. Mooie diepe en donkere kleuren. Lekker zacht overtrek zonder te glijden of zweten.

super

S avonds besteld de volgende dag geleverd. Top kwaliteit . Een aanrader

Prima service!

Op tijd geleverd, goede kwaliteit.

Goede artikelen snel geleverd

Helemaal tevreden. Alleen het feit dat Smulders niet rechtstreeks in Portugal levert is voor mij een minpuntje

Prachtig dekbedovertrek lekker snel in huis

De meeste keuze van het net. Makkelijk te vinden wat we wilden. Goede foto's ook.

Goede winkel

Fantastische dekbedovertrek goede kwaliteit

Mooi kleed. Snelle levering.

de dekbedhoes is niet dezelfde kwaliteit als het hoeslaken

Ik bestelde bewust satijn-katoen zodat het niet zo zou kreuken. Helaas kreukt de dekbedhoes vele malen meer dan het hoeslaken terwijl het hetzelfde materiaal zou moeten zijn maar dat is niet zo. Het hoeslaken is van veel gladder materiaal.

Service goed! Levering mooi op tijd. Goed verpakt

Helaas was mijn beddekovertrek niet goed van kwaliteit. 100% katoen. Na twee keer wassen al niet meer mooi van kleur. Misschien verkeerde merk gekozen!

Goede en snelle levering

De lakens zijn snel geleverd en voldoen prima aan de opgegeven maat.

Prima snelle levering; prima product

Ik heb op zondag het artikel besteld en maandagmorgen vroeg was het al in huis. Het voldeed precies aan mijn verwachtingen. De prijs was heel acceptabel.

Mooie dekbedovertrekken. Zeer ruimvallend. Goede kwaliteit

Prima kwaliteit dekbedovertrekken en snelle levering.

Snel en goed zoals het hoort

Snel en goed zoals het hoort.

Gewoon top

Laken is perfect mooi ruim en sluit goed om de matrassen

Duidelijke site, snelle levering.

Ik vind het kussen te warm en te hoog

Ik had beter een kapok kussen kunnen kopen. Ik gebruik continue zuurstof en kan niet op mijn rug liggen. Ik vind het kussen te warm en te hoog . Helaas verkeerde keuze gemaakt.

Heel erg mooi

Ziet er voortreffelijk uit, heel mooi

tevreden

correct

Ontzettende goede kwaliteit en snel geleverd, heel fijn dat het in het echt allemaal nog mooier is.

Prima!!!

Super kwaliteit blij mee

Fijne snelle levering

Klasse

Heb al een paar keer artikelen besteld en dat was tot volle tevredenheid. Ook ruime keus

Mooie producten, doen wat ze zeggen

Goede webwinkel! Mooie producten, doen wat ze zeggen. Ruime keuze en hele goede filterfunctie. Ik zocht bv op kleur, tevreden mee.

Everything was ok.

Everything was ok. Quick delivery.

slechte kwaliteit stof voor de prijs van 60 euro

dit overtrek is na één nacht een verfomfaaid ding; zelf bij een goedkopere versie blijft de stof nog redelijk glad. Dit is niet de verwachting van een overtrek van 60 euro. Het overtrek wordt daarom ook geretourneerd

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV