een aanrader

vlotte levering en goede producten

Uitstekend!!!!

Snelle en correcte levering. Klasse. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kleurechtheid

De kleur kwam in werkelijkheid niet overeen met wat wij wilden bestellen. We dachten een grijze overtrek te krijgen maar het bleek een beige.

ziet er prima uit. mooi voor de zomerdag op bed. Voor de winter vind ik het stof erg dun.

Zowel de levering, communicatie als de kwaliteit van het textiel is erg goed. Wat mij ook opviel is de goede weergave van in dit geval het design en kleuren van het dekbedovertrek op de website. Het past perfect bij de kleuren op de meur en de meubels

Slechte kleur weergave op website

De site gaf een voor mij passendekleur dekbedovertrek maar het bleek bin aankomst er niet op te lijken. Direct retour gedaan,maar nu nog steeds geen geld terug. Dit na 6 dagen. Duurt wel lang.

mooi produkt

snelle bezorging en mooie hoeslakens

Traag

Bij het retourneren van een artikel en de ontvangst van het retour bedrag gaat het m.i. allemaal veel te traag en duurt het lang voor het geld weer op de rekening staat.

Positief!

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit. 1 klein minpunt, op de zijnaden een "valse" vouw geperst, die lastig weg te strijken is.

Goed en snel

Artikel is goed en alles snel en naar volle tevreden heid geregeld

Kwaliteit versus prijs

Kwaliteit minder dan ik had verwacht, onderhoeslakens erg kreukelig.. had strijkvrije kwaliteit verwacht voorde prijs...

Grote keus in kwaliteitsproducten voor redelijke prijzen.

Op zoek naar litsjumeaux dekbed 260 cm breed. Blijkt niet overal te koop te zijn. Na het zien van reclame van Smulderstextiel was het probleem snel opgelost! Een heerlijk dekbed gekocht en een prachtig dekbedovertrek erbij in de gewenste maat. We zijn er blij mee!

Snelle levering. Bestelde product ben ik heel blij mee.

Het ziet er prachtig uit,maar heb het nog niet gebruikt.

Nog geen ervaring.

Altijd goede kwaliteit

Bestel hier graag. Snelle levering, Top kwaliteit en veel keuze!

Príma.

Kleur is anders in echt.

Razend snel geleverd

Uitstekende website met veel informatie omtrent de voor en nadelen van de verschillende typen dekbedden. Vrijdagsavonds besteld, zaterdag in huis.

Snelle levering en mooi bedtextiel.

Ik zocht de ideale hoeslaken voor onze extra dikke matrassen. Bij Smulders textiel gevonden van het merk snoozing. Passen goed en ruim om het matras en blijven door het elastiek rondom mooi strak zitten.

Schitterend

Een prachtig dekbedhoes. En omdat ik al gek ben op bos en herten is dit een prachtig dekbedhoes. Ik ben er erg blij mee!

Snelle levering, maar de kwaliteit van de overtrek vond ik wat minder. Materiaal kreukt erg. Op de foto toonden de kleuren iets anders.

goed na enig zoek werk

het koste wat moeite om er achter te komen waar en hoe ik het door mij gewenste onderlaken kon bestellen.

Prachtig, ronduit prachtig

De kwaliteit is nog beter en de uitstraling mooier dan op de foto’s. Heel blij hiermee

levering in goede staat ontvangen !

Het bestelde werd op tijd en goed verpakt geleverd !

Snelle levering, product zag er precies zo uit als op de site.

heel fijne ervaring

Bestellen bij Smulders textiel is heel prettig. Goede duidelijke website. Ook klantenservice werkt perfect. En levering is uitermate prettig verlopen. Je weet eigenlijk van minuut tot minuut wanneer de bezorger voor de deur staat.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV