redelijk

mijn eerste reactie bij het open maken van het pak was: dit heb ik niet besteld. Het plaatje van de dekbedhoezen komt niet overeen met wat ik dacht besteld te hebben. Ik moest er aan wennen, maar nu is het prima. voor mij is het altijd een klus, want wij hebben extra lange bedden en daarom gebruik ik de lengte als breedte en maak een instopstrook en een instopflap eraan

Waardeloze service.

op 26 mei heb ik een bestelling geplaatst voor een dekbed en kussen slopen. Tot op heden geen bericht meer ontvangen en ook geen zending . Proberen te bellen , maar de alom bekende smoes vanwege corona maatregelen is het niet mogelijk telefonisch contact te krijgen met Smulders Textiel.

Slechte voorlichting over leveringstijd.

Dekbedhoes besteld die er de volgende dag zou zijn. Helaas de volgende dag bericht gekregen dat het ruim 2 weken zou duren en daarna nog een keer dat het na die 2 weken nog 3 weken zou duren. Het hoeslaken was er wel de volgende dag maar zonder dekbedhoes heb je daar ook niets aan. Hadden ze beter bij de bestelling door kunnen geven.

Na 1 keer wassen lelijke witte strepen in dekbed

Teleurstellend product

Mooie dekbedhoezen

Ik vind het jammer dat de veertjes maar aan 1 kant zitten, want het was bij elkaar €80. Verder is het alleen witte stof. Maar dat neemt niet weg dat ik ze mooi vind.

Veel keuze en snelle en correcte levering

Veel keuze en snelle en correcte levering

Hoes zag eruit alsof hij eerder gebruikt was

Een dure hoes van €180,— besteld. Toen ik deze uit de verpakking haalde zag hij eruit alsof hij eerder gebruikt was en opnieuw in de verpakking was gestopt. Helemaal verfomfaaid. Dus eerst maar gewassen en gestreken. Positief was wel dat de levering erg snel was.

Ontevreden

Nog niet alles geleverd na ruim een week

Een supersnelle levering.

Ik bestelde, kreeg direct bevestiging. Dat vind ik fijn. Ik kreeg ook telkens te zien waar mijn bestelling was. Het was een supersnelle levering! Top!

Mooi design lekker licht

Snelle levering lekkere lichte stof mooi dessin ik kan uw bedrijf zeker aanbevelen

draadje los in het dekbedovertrek

Prachtig mooi dekbedovertrek gekocht. Direct gewassen en bij het op vouwen zag ik dat er een draadje los kwam. Omdat het een streepjes patroon heeft, zie je het wel. Als ik het nog niet gewassen had dan had Ik het terug gestuurd.

Redelijk goed.

Mijn artikel was niet meer te leveren. Ik kon iets anders uitzoeken. Niets vond ik leuk en daarom heb ik mijn geld teruggevraagd. ( Dit heb ik wel snel ontvangen). Zonder dit aan mij door te geven had de verkoopster toch weer de dekbedhoezen bij de groothandel besteld. Had zij dit even aan mij doorgegeven dan was ik niet verder gaan zoeken. Later mailde zij mij dat de hoezen er weer waren. Ze waren ook niet van de site verwijderd. Jammer ik had nu al ergens anders hoezen gekocht.

Nette en snelle aflevering van mijn bestelling.

Betrouwbaar!

Snelle levering, goede service.

duidelijke website, snelle levering

Mooie artikelen, een duidelijke website en een snelle levering, heel fijn!

Heel mooi dekbed

Ben heel tevreden

Veel keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Al eerder bedtextiel gekocht naar volle tevredenheid, nu wederom zeer tevreden, en snelle levering

Mooie kwaliteit

Heb al meerdere malen iets gekocht , en steeds tot volle tevredenheid .

Dit is de eerste plek als ik iets nieuws willen kopen.

Snelle levering. Top service.

Correcte en snelle levering!!

Een heldere website met goede service

Kwaliteit spullen is goed en het verzendproces ook.

BELOFTE NIET WAAR GEMAAKT

Het pakketje is besteld en betaald op 25-5. ik heb het ontvangen op 2-6 De 24 uursservice klopt dus niet. Het pakket ziet er keurig uit. vriendelijke groeten mevr P.Klarenbeek

Slechte ervaring

In de afgelopen tijd2 bestellingen gedaan de eerste was niet leverbaar en bij de tweede bestelling ondanks vermelding leverdatum is weer een artikel niet leverbaar.

Goede website en snelle service !

Goede website met veel keuzemogelijkheden. Levering ging snel.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Tot nu toe geen goede ervaring. Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen..

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV