snelle verzorgde levering

niets aan toe te voegen

Altijd goed

Goede ervaring met alles wat je bestelt

Slecht bereikbaar. Corona?

Bestelde artikel ziet er mooi uit.

Bestelling ziet er goed uit en is optijd geleverd.

Had nog nooit iets eerder besteld bij Smulderstextiel. Prima ervaring.

Prima webwinkel en snelle levering

Was op zoek naar een specifieke maat en hoogte hoeslaken voor mijn matras van 220x180x30. En geslaagd bij Smulders. Prima kwaliteit en snel geleverd.

Correcte afhandeling en mooie kwaliteit

De levering kwam op de dag die ik wenste En de kwaliteit is goed

Bestelde dekbed was van goede kwaliteit en werd keurig op tijd geleverd

Prima kwaliteit

zeer goede kwaliteit

leuke 2 1 persoonsdekbedovertrekken besteld prima verzorgd en in de corona tijd toch snel bezorgd

Dekbedovertrek, goed verpakt, volgende dag bezorgd!

Vorige week zondag besteld, en maandagmiddag al in mijn bezit. Heel fraai Cinderella dekbedovertrek: bestellen gaat makkelijk, en via mails door Smulderstextiel van het bestel- en bezorgtraject op de hoogte gehouden. Wat moet ik verder nog zeggen, absoluut top!

Goede kwaliteit, snelle levering

Top kwaliteit, snelle levering

Helemaal nasr mijn zin !

Zie hierboven

kwaliteit

ik heb pas voor het eerst een dekbed en dekbedovertrekken gekocht bij Smulderstextiel Wat een goed materiaal is dat ik ben er heel blij mee ik raad het iedereen aan

Mooie kleurrijke dekbedovertrek

Fijne kwaliteit Ruime dekbedovertrek met extra lange instopsrook Goede prijs- kwaliteitverhouding

Prachtig dekbed, snelle levering

Bestellen en de volgende dag geleverd. Het dekbed staat prachtig

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

De bestelling werd in 2 deeltjes geleverd met tussentijds info over de 2e levering. Deze werd zelfs dagen eerder geleverd dan in de mail was toegezegd.

dekbedden ambiante mette zijn fantastisch van kleurstelling

Het katoen is van goede kwaliteit, transpireert niet en voelt zacht aan. Geweldig resultaat!!

Goede kwaliteit

2. 1 persoons dekbedovertrekken gekocht en super blij mee prachtige kleuren.

Keurige onderneming

Bedrijf komt keurig de levering na

Bestelling keurig bezorgd.

Werd op de hoogte gehouden wanneer precies de bestelling zou komen. Door drukte van de bestelling 1 dag later. Geen probleem.

Duidelijk en overzichtelijk het bestelproces.

Duidelijke site. Besteld en werd netjes op de hoogte gehouden van het bestelproces als er vertraging was. Erg fijn zo.

Zeer snel netjes en hele mooie kwaliteit voldoet helemaal zoals beschreven

Snelle levering van mooi beddengoed.

Prima winkel enkel mis ik reviews bij de producten

Duidelijke uitleg bij de producten die ze verkopen. Jammer dat er geen klantreviews bij de producten staan want dan had ik sommige producten niet gekocht misschien. Want ze hemelen natuurlijk hun eigen producten helemaal op en valt soms tegen.

Heel mooi overtrek, tot dat je um wast....

Prachtige overtrek. Helaas loopt de groene kleur bij het wassen uit in het witte gedeelte, waardoor de overtrek er “goor” uit ziet. Heel er jammer. (op 30 graden gewassen, 40 zou ook mogen vlg. het waslabel).

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV