Prachtig dekbed en snel geleverd!

Dekbed is prachtig en ook snel geleverd. Ben er helemaal blij mee..... Bestel er binnenkort, denk ik, weer één of twee. Mijn dekbedovertrekken zijn aan vervanging toe.

Snel en prima

Het laken was snel binnen. Gewassen en meteen in gebruik genomen. Pasvorm is prima.

Mooie set voor bed lekker licht en katoen,wat wil je nog meer..

Dekbed overtrek

Snelle levering, alles prima

Prima kwaliteit en snel geleverd!

goede service

Dekbedovertrek bleek bij levering losse naden te hebben. Na contact met de servicelijn is dit prima opgelost.

Het product voldoet aan de verwachtingen.

Makkelijk, goed en snel.

Goed kwaliteit

Mooi plaatje in de slaapkamer

Goede ervaring super snelle levering

Snelle levering (de volgende dag) en perfecte kwaliteit

‘s Avonds besteld, de volgende dag in huis. Geweldige kwaliteit, dekbed van Essenza (satijn-katoen), goede omschrijving van kwaliteit en goede realistische foto’s.

Twee kussenslopen waren niet goed genaaid en heel snel ontving ik twee nieuwe kussenslopen....

Snelle levering, producten naar wens

Snelle levering van de producten. Beddengoed (3x) naar wens.

Mooie stof, en lekker ruim

Mooie stof/ De instophoezen zijn ruim.

Onderdeken

Voor iedereen aan te bevelen

Super snelle levering s’avonds om 21.00 besteld de volgende morgen om 10.00 al in huis.

Uitstekende webshop voor bedtextiel

De dekbedhoezen zien eruit zoals ze worden getoond in de webshop. Ze zijn van prima kwaliteit, en ook de kussens voldoen aan de verwachting. Snelle levering.

Product was slecht afgewerkt

De dekbedovertrekken waren slecht genaaid, sommige stukken dubbel genaaid. Grote naaisteken zodat het naaiwerk lelijk was

Fantastisch en netjes bezorgd

De bestelling was snel. De stof voelt goed aan en de kleuren zijn mooi en duidelijk.

Snelle bezorging, voldoet aan verwachtingen

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Klantgerichte perfectie.

Door mij fout opgegeven maat, na bericht hierover uitstekend hersteld en levering op afgesproken datum.

Fijne snelle levering

Goede site mooie producten en eerlijke communicatie!

top!

mooie dekbed overtrek besteld volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en ik zal vaker hier wat gaan bestellen.

goede snelle levering

goede kwaliteit

Top service en mooie kwaliteit.

Top service en goede kwaliteit

prima ervaring

18 Kloosterweg