Prima winkel

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Zeer fijn geregeld

Ben er zeer tevreden mee en net wat ik wou hebben

super

super snelle levering, kwaliteit top. slaapt heerlijk.

Kreukt ontzettend, wel mooi katoen.

Mooi katoen, kreukt wel ontzettend

Snelle levering. Helaas zat er een gaatje van ongeveer 1 cm in het geleverde dekbedovertrek. Ik hoop dat ik snel een nieuwe ontvang.

Snelle levering,prima kwaliteit dekbedovertrek.

Weef fouten in midden dekbed. Harde stof, niet kreukvrij

Zie boven

We werden er heel blij van

Snelle levering Goede website Klik klik klik En de volgende dag lig je al onder je nieuwe laken Geweldig !

Goede prijs, niet optijd

Twee dekbedhoezen besteld. Na bestelling bleken ze niet op voorraad te zijn en werden later geleverd. Goede prijs maakt e.e.a. goed.

Goed site Snel levering Mooi product

Kwaliteit valt tegen

Stof is niet fijn, te ruw.jammer bij een dekbedovertrek.

Snel, goed en prima kwaliteit

Wat een snelle levering, en mooie kwaliteit. Ook voldoende keus. Koop hier vast weer.

Schitterende kwaliteit

Prachtig dekbed. Kleuren matchen mooi zoals bedoelt was. En een zeer goede kwaliteit!

Extreem snel geleverd en alles erg netjes verpakt

's avonds heel laat besteld en de volgende middag al in huis, zeer snel geleverd en heel netjes verpakt. Producten zijn ook van goede kwaliteit. Aanrader

Helemaal super

Ik ben zo ontzettend tevreden, dat ik woensdag nog een dekbedovertrek bestel.

Goede snelle service

Goede snelle service

Prima bedrijf.

Alles verliep naar wens

Ik wilde graag dekbedovertrekken die groot genoeg zouden zijn voor ons dekbed 260x240. Het fijne aan deze website is dag je op totale lengte kunt zoeken. Heb gezocht op 260 breed en 260 totale lengte. Op de buitenkant van de overtrek stond 260x 200/220, maar na het uit de verpakking halen, klopt de totale lengte wel degelijk! Ben erg blij met deze optie als zoekfunctie en dat ik bij jullie een fijn dekbedovertrek heb kunnen vinden!

Zeer tevreden!!

Het overtrek is precies wat ik er van verwachtte. En vooral heerlijk lang!! Bij een iets dikker matras is dat wel noodzakelijk! En het is een heerlijk materiaal om onder te slapen. Ik ben heel blij. Rona.

Snelle levering, goede prijs, goed product

Snelle levering, goede producten, goede prijs

Uitstekende service

Uitstekende service en een goed product. Snelle en correcte levering.

Na bellen dat huisnummer fout was niets meer gehoord en ontvangen

Heb de dekbed overtrekken nog niet ontvangen, verkeerd huisnummer moet zijn 15...juiste adres: DE OUDE GRUTMOLEN 15 , 3824 XE , AMERSFOORT hoop de overtrekken z s.m te ontvangen

Bezorgtermijn is ellenlang en wordt pas vermeld na bestelling en betaling.

De eerste indruk van de website is een professioneel bedrijf, tot je na bestelling en betaling hoort dat je vanwege leverproblemen van 1 van de vier dekbedden (en hoeslakens) nog twee maanden op alle (onduidelijk is waarom) producten moet wachten. Als je dat vervelend vindt graag zelf contact opnemen... na pas een maand wordt dan toch plotseling - enkel de helft - geleverd. Bijzondere en onprettige ervaring.

Ruim en kwalitatief aanbod

De keuze is reuze en ik had mijn nieuwe dekbedovertrek snel in huis. Ik kon niet wachten om het op mijn bed te doen.... heel tevreden!!!

Mooie kwaliteit dekbedovertrek voor een mooie bedrag.

Dit is de eerste keer dat ik hier wat heb besteld een ik ga zeker weer bestellen als het nodig is. De overtrekken zijn van goede kwaliteit en ook mooie kleuren en ook de matrasovertrek is erin goede kwaliteit. En de levering was snel. Ik ben zeer tevreden!

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV