Keurig verzorgd door het hele proces van website info tot levering.

Keurig verzorgd door het hele proces van website info tot levering.

Ik heb ze nog niet gebruikt ...

Het is een mooie kwaliteit handdoeken van DDDD. Ik heb ze nu voor het eerst besteld, dus kan niet echt melden wat mijn ervaring hiermee is.

100% tevreden over aankoop, service en bezorging.

Moltonslopen niet fijn

Beter een goed merk voor de onderslopen dacht ik. Walra dus? Ik heb de slopen 1 keer gewassen en ze zijn ongelijk en scheef, echt balen. Ik kan ze nu ook niet meer retourneren...

Zeer professioneel

Snelle en correcte levering. Ook in de drukke Coronatijd.

Van bestellen tot leveren, alles ging perfect.

Van bestellen tot leveren, alles ging perfect.

Zeer goed bevallen. Voor de begeleidende informatie Was erg prettig!

Precies wat ik zocht

Mooi overtrek met prachtig motief. Redelijke prijs en snelle levering.

Prima levering, snel en accuraat.

Voor herhaling vatbaar.

Kan niet beter

Heel snel in huis

Mooie kwaliteit, aflevering netjes op tijd. Niets mis mee. zal zeker nog gebruik maken van Smulders,

Mooie producten!

Mooie producten geleverd. Wel miste ik een bevestiging op de mail van de bestelling. Dit ga mij een wat onzeker gevoel of de bestelling wel daadwerkelijk doorgekomen was.

Prachtig

Mijn eerste bestelling, Prachtige dekbed hoezen, heel mooi motief geheel overeenkomstig met de folder Zaterdag besteld en al maandag in huis Klasse

Makkelijk bestellen. Goed en snel geleverd

Heeeeeeel mooi

Heeeeeel mooi

Uitstekende service

Er bleek een sloop met een niet goed gestikte zoom bij mijn bestelde dekbed te zitten. Na melding werd dit meteen de volgende dag opgelost. Nieuwe sloop lag na 2 dagen al in de brievenbus. Top service.

Kwaliteitsvolle dekbedovertrekken

De bestelde dekbedovertrekken voldoen volledig aan mijn wensen. Kwaliteit en kleuren volledig volgens omschrijving op de website. Degelijke kwaliteit en zeer snelle levering

Dekbedovertrekken

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

In één woord Geweldig

Veel keuze en netjes op de hoogte gesteld

Veel keuze, goede communicatie

Super kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit en snelle levering

Tevreden over de communicatie en de levering! Fijne website!

Overtrek op tijd geleverd en goed verpakt.

Alleen jammer dat een eenpersoonsdekbed niet op de site met de juiste foto staat. Een gedeelte van de foto vervalt namelijk. Verder ziet hij eruit zoals verwacht.

Vlotte levering en mooie kwaliteit

Zie hierboven.

Vandaag besteld morgen en geleverd klopt als een bus. Zelf nu in deze corona crisis. Top

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV