Vandaag besteld morgen en geleverd klopt als een bus. Zelf nu in deze corona crisis. Top

Gewoon goed!!

Mooie kwaliteit, goede prijs en supersnelle service!

zonder problemen alles op tijd geleverd

Mooi product, goede service en afhandeling

Goed product, ecficiente afhandeling & bestelling

Keurige aflevering en mooi op tijd zoals was aangegeven.

Mooi dekbed.

Mooi materiaal

Mooi materiaal en snelle levering

Goed geïnformeerd via de mail en correcte leveringen

We kregen duidelijke mails en de pakketten zijn goed bezorgd. Kwaliteit lijkt goed, maar om hier iets over te zeggen zal de tijd leren

Super mooi, lekker snel, ruime keus.

Heel fijn en prettig. Duidelijke omschrijving en snelle levering.

Wat je ziet , is wat je krijgt.

Gewoon goed en degelijk. Nietalleen de keuzen dekbedden, maar ook de hele afwikkeling , van bestellen tot betalen, in 1 woord geweldig. Hierbij wordt , ondanks de Corona-crisis, ook nog de levertermijn tot volle tevredenheid gehaald.

Super mooie kwaliteit, heerlijk slapen!!

Super snel thuisbezorgd. En net zo mooi als op het plaatje Marjolein Bastin, ten top!!

Mooie artikel voor een nette prijs

Mooi dekbedovertrek van een mooie kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering

de bestelling is op tijd en keurig verpakt aangekomen.

kom graag nog een keer terug.

Goede prijs,snelle bezorging.

Perfect een scherpe prijs prima verpakt en ook nog eens snel bezorgd..... een aanrader.

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Avond bestelt volgende dag al in huis. Super snelle levering.

Wat Smulders belooft maakten ze waar! Volgende dag geleverd!

‘S Avonds besteld op zeer goede website, belofte “volgende dag geleverd” werd waargemaakt. Waar anderen vertragingen hebben, Smulders niet!! Website goed en overzichtelijk, veel filters om tot goede selectie te komen! Wij kopen voortaan al ons beddengoed op deze site!

Snel toegezonden mooie print fijne kwaliteit!

Zal vaker wat bestellen hier.

Mooi beddengoed snel geleverd

Zeer ruime keuze, snel geleverd.

uitstekend

eerste bestelling prima afgewerkt goed product

Slaap nu als een roos

Jullie zijn heel duidelijk in het afleveren van de goederen.

Heel goed!

Heb een mooie dekbedovertrek besteld Had hem supersnel binnen En zo mooi Ben er super blij mee

Kwaliteit boven verwachting

Het bestelde hoeslaken overtrof onze verwachtingen temeer daar de kwaliteit is gebaseerd op een nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum

Prima.

Vlotte bezorging. Ik kreeg een mailtje dat mijn artikelen momenteel niet leverbaar waren, maar twee dagen later kon ik het al ophalen, dus dat was een aangename verrassing.

Dekbed besteld maar qua kleur niet de juiste. Stond grey maar was meer groenig. Retour gestuurd en nu aan het wachten tot mijn geld terug gestort wordt om een nieuwe te bestellen die ik gezien heb.

Kwaliteit, vlotte levering en veel keus.

Op zoek naar gele kussenslopen en een hoeslaken voor een topper kwam ik op de site van Smulderstextiel. Ruime keus en vlotte levering.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV