Ff wennen

100% microvezel is niet helemaal ons ding. Heel dun, licht en warm. Katoen gewend, bevalt ons toch beter. Verder een mooi dekbed, kleuren zijn gewoon goed, maten zijn goed. Kwaliteit prima.

Keurig geleverd

Uitstekende service

Mijn bestelling is super snel en perfect bezorgt. Heel blij met de overtrek.

Super hoor, alles goed en snel geregeld.

Goed en snel geregeld. Duidelijke site met veel keus.

goede kwaliteit prijs verhouding

mooie kwaliteit en een snelle levering

Geweldige kwaliteit

Een geweldige kwaliteit met een super grote instop strook. Ik wil daar meer dekbedhoezen van hebben, dus wil ik regelmatig een nieuwe overtrek set bestellen.

Geen nette verpakking

De plastic verpakking van het dekbedovertrek was aan 1 zijde open, het leek net of iemand het terug gestuurd had. Vind ik jammer want ik gaf het aan mijn dochter voor haar verjaardag.

Besteld en een dag later in huis.

Bestel al vaker mijn beddengoed bij Smulders.

Goede kwaliteit en snelle service

Veel keus, goede kwaliteit, snelle service, duidelijke uitleg producten

Tevreden

Het Snooze dekbedovertrek is van heerlijk zacht katoen, en lang genoeg om in te stoppen.

Sneller bezorging

Ben heel blij met de dekbedhoes

Prima spullen snelle levering

Snelle levering en prima spullen.

Snelle services

Goeie services en goeie kwaliteit

Top!!

Ondanks de corona was de bestelling de volgende dag al binnen! Prachtig dekbed, super geslapen! Ik zal zeker in de toekomst weer bestellen bij smulderstextiel!

Blij met ons nieuwe dekbed

Ik was al tijden op zoek naar een dekbed dat groot genoeg was. Eindelijk heb ik die hier gevonden. Hij werd verbazingwekkend snel geleverd en voldoet prima!

super

snelle levering, super kwaliteit, heel blij mee

Mooi maar kreukt erg na wassen

Mooie afbeeling op hoes maar na wassen ;was deze erg gekreukt ondanks snel eruit halen na wassen

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit voor deze prijs. Echt een aanrader

Goede kwaliteit

Een goede kwaliteit, snelle service en veel keus.

Mooi kussen ik slaap iets beter.

Kwaliteit

Mooie en goede afwerking.

Snelle levering,. prachtig dekbedhoes.

Zaterdag bestelling gedaan en maandag in huis. Na wassen en prachtig opgemaakt bed. Heerlijke kwaliteit dekbedovertrek. Was ook zeker niet goedkoop maar daar is de kwaliteit ook zeker na.

Dekbedmaat klopt niet

Dekbed van 140x220cm gekocht. Staat ook op de verpakking, maar bij nameten is het 200cm. 220cm lengte voor een eenpersoons dekbed schijnt niet te bestaan, behalve op papier. Erg jammer. Lange mensen willen ook graag warm blijven. Service van Smulders is wel prima.

Tegenvaller

Op het plaatje zijn de kleuren sprekende dan in werkelijkheid. Na èèn keer wassen heeft èèn kussensloop erg vale strepen. Heel vreemd. Ik zou niet voor een tweede keer iets aanschaffen. Verder was de bezorging uitstekend met track en trace en afgesproken levertijd. Ria.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV