binnen een dag in huis

ik had al ervaring met Sylvana kussens en door mijn nieuwe aankoop bij smulders te doen had ik binnen een dag mijn kussen al thuis.

Fijne winkel. Vlotte nette service.

Fijne service en kwaliteit

Fijne service en goede kwaliteit. Levering was op tijd en netjes

Kwaliteit

DDDD kwaliteit is de beste.

Goede website, mooie merken, snelle service, geweldig!

Geweldig, de volgende dag in huis, ondanks crisis. Witte Litaer prachtig merk. Groot assortiment.

Teleurgesteld

Ik bestelde een dekbedhoes voor mijn dochter. Die zou de volgende dag komen en mijn dochter heeft daar echt op zitten wachten. Nadat ik contact had gezocht kreeg ik te horen dat het dekbed niet geleverd kon worden (uit de voorraad). Uiteindelijk heeft het echt weken geduurd. Ik heb zelf steeds contact gezocht telefonisch/per mail en kreeg uiteindelijk te horen dat er een alternatief was, hetzelfde dekbed maar dan katoen. Ik was met stomheid geslagen, waarom hebben jullie dat niet gelijk aangegeven? Nu had ik het dekbed de volgende dag ik huis.

Geld terug na retour

Ik vind het best lang duren voordat men het retour gedane artikelen terug krijgt.

Slecht

Ik ben niet tevreden, de slopen waren erg dun en te smal Jammer zou niet zo gauw meer bestellen. Vrgr. Aletta

Prettig

Toen mijn bestelling kwam bleek een dekbedhoes en slopen te ontbreken. Heel vervelend. Na een telefoontje werden deze twee items nogmaals kosteloos gestuurd. Achteraf gezien denk ik dat de dekbedhoes en slopen onderweg zijn ontvreemd. De eerste verpakking ( hoeslaken en laken) zat in een behoorlijk grote plastic zak. Die makkelijk openging. De nazending zat in een veel kleinere zak en er zat een bedankt voor uw bestelling en een folder bij in tegenstelling tot de eerste zending.

Snel en kwaliteit

Erg tevreden

toppie

Goede kwaliteit, faire prijs en snelle levering.

Veel keus, snelle prima service

2 echte jongens dekbedden besteld. Makkelijk te bestellen. Snelle levering en prima dekbedhoezen. Ook eerdere aankopen bevallen goed.

Uitstekende service

Groot bestelgemak en snelle bezorging

Helemaal top

Gemakkelijk bestellen ,direct reactie ,volgende dag in huis. Super snel ,en geweldige kwaliteit ,zal zeker vaker bestellen

Snelle levering van goede kwaliteit!

In een keer alles goed gegaan. En prima kwaliteit

Voor het eerst online besteld. Perfect , voor herhaling vatbaar.

Top kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering, nette prijs. Een aanrader

goede service, fijne kwaliteit

dekbed ziet eruit zoals op het plaatje.

Prachtig dekbed overtrek

De bestelling was snel binnen en het bestelde dekbed voldoet volkomen aan mijn verwachtingen.

Overtrekken

Snelle levering en de kleuren komen goed overeen van het plaatje op de overtrekken!

Goede kwaliteitsprodukten

Snelle levering, en de produkten zijn van goede kwaliteit.De beschrijving van de produkten op de website laten je de juiste keuze maken.

Tegenvallen kwaliteit stof voor die prijs.

1 dekbedovertrek was een stuk naad los ,dat heb ik zelf maar gemaakt op naaimachinewant ik had hem al gewassen. Ook veel draadjes zaten eraan aan beide overtrekken. Gewassen en opgehangen maar de kreuken kreeg ik met strijken zelfs niet eruit. Jammer zijn duur genoeg. Groetjes brigitte

Snelle levering, goede kwaliteit

Voor het hele gezin nieuwe kussens besteld, met ieder zijn/haar eigen voorkeur. Goeie kwaliteit, snel geleverd voor goeie prijs. We slapen weer als roosjes.

De bestelling was keurig verpakt en snel in huis

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV