Dat wat ik zocht bleek het te zijn

Net zo mooi als op de afbeelding

Snel en netjes verpakt afgeleverd. Mooie kwaliteit.

Goede website, makkelijk te navigeren

Dit is de 3e keer dat ik bij jullie bestel en ik ben dik tevreden over de prodicten, de aangeboden prijzen en de snelle bezorging. Dus prima zo!

Prima kwaliteit

Ik ben al langer klant bij Smulderstextiel. Prima kwaliteit linnengoed en snelle bezorging. Ik blijf zeker klant.

Alles netjes geleverd

Volgens afspraak de volgende dag bezorgd

Keurig gegaan

Alles is heel goed gegaan. Het pakket is goed aangekomen. Mooi dekbedovertrek

Snelle service en producten zoals omschreven

Erg tevreden over 1e keer Smulderstextiel, snelle verwerking van de bestelling van diverse producten. Duidelijke website en ook goeie afhandeling van de bezorging.

betrouwbaar

Duidelijke terugkoppeling dat de zending iets vertraagd was. Pakket in goede orde ontvangen

Ik heb een mooi dekbed besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook was er snelle levering

Kreeg wat ik besteld had en van goede kwaliteit.

Mooie kleur, goed materiaal

Slaapt heerlijk!

Zeer snel geleverd

Snelle levering en een prachtig dekbedovertrek

Mijn ervaring met Smulderstextiel is uitstekend. Het dekbedovertrek werd snel geleverd en is prachtig! Ben zeer tevreden en zal zeker nog eens bestellen.

snel ontvangen

snel ontvangen goed verpakt

Zeer snelle bezorging

De bestelling was heel snel bij mij thuis en prachtig verpakt, maar de kwaliteit van de lakens en slopen viel niet mee. Zeker niet na een wasbeurt.

Mooie kwaliteit en snel in huis.

Aangenaam verrast!

Item snel en goed geleverd, het kussen zelf kan ik niet aan wennen

Het item was snel en goed geleverd. Helaas kan ik absoluut niet aan het kussen wennen. Het is veel te hoog en niet zoals aangegeven op de website geschikt voor een zachter matras. Dat is jammer want het was een heel erg duur kussen en terugsturen lukt niet meer

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Mooie kwaliteit en kleur precies zoals aangegeven. Ik ben er blij mee.

Mooie dekbedhoes maar slecht afgewerkt

Ik ben blij met mijn nieuwe dekbedhoes, alleen vind ik m slecht afgewerkt. Soms is er dubbel gestikt, of een stukje niet gestikt waardoor er rafels ontstaan. Dat vind ik wel jammer. Verder wel goede kwaliteit.

Snel in huis!

Eerste bestelling goed bevallen dank u wel!

Snelle levering, Fijne hoeslakens: ook keuze uit een andere kleur dan regulier in winkels

Ik ben heel blij met mij prachtige dekbed van de amandel bloesem van van Goch

Uitstekende levering en producten

Prima bestelproces en snelle levering. Kortom, prima.

service 👍

Op zondag besteld, maandagmorgen afgeleverd. Dessin is prachtig. Kwaliteit zou iets beter kunnen

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV