Eenvoudig bestellen en ontvangen.

Eerst lukte het niet om eerder gemaakte keuzes weer ongedaan te maken. De bestelling is na even opnieuw te beginnen verlopen volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden over de dekbedovertrek.

Super snelle service en mooie kwaliteit dekbedovertrek

Zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldig mooi bedgoed.

Bestelde beschermingshoezen zijn precies onze wens.

Wat ze beloven doen ze

1e keer wat besteld bij Smulderstextiel, volgens afspraak de volgende dag in huis. super

Goede ervaring

Ben zeer tevreden over de behandeling. Nadat ik de bestelling had geplaatst. Alles zeer correct verlopen.

Simpel, snel en kwaliteit

Goed assortiment en snelle levering. Ik ga zeker nogmaals bestellen.

Ruime keuze, snelle levering, prima verpakking.

Goed en snel geleverd

Ruime sor******,prima kwaliteit en snelle bezorging, dus heel tevreden

Prima, zeer tevreden.

-De keuze is groot. -De communicatie over de bezorging was heel goed en zo ook de bezorging op zich. -De kwaliteit is goed, past goed en een mooie kleur.

Bestelling en levering prima in orde

Bestellen ging eenvoudig. Levering snel De verpakking was open gegaan dat was jammer. Blij met nieuwe dekbed.

hopelijk goed

ik kan hierover nog geen mening geven,we gaan binnenkort verhuizen, dus mijn nieuwe dekbed overtrek moet nog even wachten op uitpakken, ik geef daarna graag mijn mening

Snelle verzending, goede kwaliteit

Top kwaliteit tegen top levering

2x besteld Snel secuur en betaalbaar. Spullen van hoog kwaliteit en betaalbaar. Voor herhaling vatbaar

Mooie kwaliteit en snelle levering

Een aanbeveling, mooie kwaliteit hoeslakens voor een goede prijs, snelle levering.

overzichtelijke website en perfecte levering!

na selectie op de website de bestelling geplaatst, en 2 dagen nadien lag de levering thuis, netjes ingepakt! A++!

Snelle levering en goede spullen

De levertijd was kort, inderdaad de ene dag besteld en andere dag bezorgd. Kwaliteit is prima

Veel keuze, snelle levering

Heb 2x achter elkaar een bestelling gedaan, dit werd netjes en snel afgehandeld, ook de factuur ging goed. Enige nadeel is dat je bij retour een heel formulier moet uitprinten en compleet moet invullen, dit moet makkelijker kunnen.

Heel fijn dekbedovertrek

Goede kwaliteit en heerlijk zacht. Heel snel in huis.

Voor katoen perfect.voor jersy minder

De jersey topper bevalt niet.zonde dat ik die besteld heb. Maar heb ze gewassen en op bed gelegd. Voldoen niet aan wat ik ervan verwachtte.

Snel en goed

Snel en goed

Snel binnen

De dekbedovertrekken zijn zo fijn dat ik overweeg om ze nogmaals te kopen en kado te doen, flanel slaapt echt fijn. Een aanrader !

Mooi zachte molton

Mooi grote en zachte molton, goede kwaliteit. blij mee

Zowel de kwaliteit als service/levering!

Prima beddengoed en snelle service!

Prima beddengoed en snelle service!

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV