Warme plaid

Stof is kwetsbaar al snel een haal erin. Verder wel lekker warm

Vandaag besteld morgen in huis,klopt.

Top en snel gekregen

Top en snel gekregen

Heel goed en snel

Heel goed en snel

Prima textiel

Goed, maar wel heel slordig gestreken in de verpakking. Viel me erg tegen.

Werd netjes op tijd bezorgd. Ziet er goed uit. kwaliteit moet ik nog afwachten als het in gebruik is.

Valt een beetje tegen

Ik heb het dekbedovertrek net gewassen op een kort programma, maar het trekt nu al scheef, en ik dacht dat ik voor de prijs van 70euro wel kwaliteit kreeg.

Mooie dekbed hoes. Voldeed aan mijn verwachting. Kon het pakje goed volgen op internet. Werd op de afgesproken tijd aan huis afgeleverd. Ik Bestel nooit iets op internet maar jullie zou ik aanbevelen zou zo weer iets bestellen.

Jaren geleden was ik al tevreden over Smulders textiel en dat ben ik nog steeds. Snelle levering en goede kwaliteit van de dekbedovertrekken en hoeslakens.

Van bestelling tot levering perfect geregeld!

Prima kwaliteit vlotte afhandeling correcte retourregeling toen nodig

Wij zijn zeer tevreden over Smulders en willen daarom reageren wat we eigenlijk nooit doen. We willen waarschuwen dat een kussensloop slecht gestikt was; als het lukt sturen we een foto. Geen claim of klacht maar een opmerking waarmee jullie iets kunnen zodat jullie je leverancieer ook weer kunnen waarschuwen. Terugsturen en nieuwe ontvangen zou vlot zijn gegaan maar even onder de machine gaat nog sneller. Is alweer gebeurd.

Prima service!!!!

Bij ons kwam de bestelling niet compleet aan, terwijl het volgens Smulders wel verzonden was. Zonder gedoe hebben zij dit geregeld. Top!!!

Gezellige webside zeer ruime keuze makkelijk ingedeeld snelle levertijd prima prijs kwaliteit verhouding nee ik ben geen familie gewoon een zeer tevreden klant

super goede service en goede kwaliteit

heb laatst strandlakens besteld.Ik kreeg netjes een mailtje dat de levering langer duurde dan normaal,omdat 1kleur niet op voorraad was.We zijn uiterst tevreden met de handdoeken.Het is van goede kwaliteit.

erg goed

goede snelle levering van n fijn goed artikel👍🏻

Veel keus, mooie producten

Twee prachtige dekbedovertrekken gevonden, redelijke prijs, snel bezorgd. Heel tevreden.

Zeer vlotte service

Onberispelijk!

Weinig winkels kunnen nog gewone lakens leveren.

Fin winkelen bij Smulders textiel

Website overzichtelijk en levering stipt

Super bedrijf had zelf een foutieve bestelling gedaan maar netjes opgelost door Smulders textiel en op korte termijn echt super

Slecht

Mijn bestelling was voor kerst bedoelt het dekbed kwam 2 weken geleden Beetje laat????

Snelle levering, prachtige lakens.

Na dat bleek dat er 1 dekbedovertrek uit pakket verdwenen was geweldige service gekregen

Goede prijs mooie kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit snelle levering. Prima website

Makkelijke bestel site. Snelle en correcte levering volgens afspraak

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV