Snelle levering, goeie kwaliteit

Snelle levering, ruime keuze

Ruime keuze kwaliteits beddengoed en snelle levering. Goede retourservice. Ik ben erg terveden!

Goed product conform afspraak verstuurd

Ik had een dekbedovertrek besteld, maar de leverdatum was ruim 4 weken later. Ik had dit niet goed gezien en kwam hier pas achter nadat ik had betaald. Omdat het een cadeau was kon ik hier op wachten en dus belde ik met de vraag of ik deze bestelling kon annuleren. Dit was geen probleem en het bedrag is terug gestort.

Foto komt niet overeen met product.

Zou het fijn hebben gevonden als de foto op de website realistischer was. De foto kwam totaal niet overeen met de werkelijkheid. Heel erg teleurgesteld toen ik het product ontving, terwijl ik er met smart op heb gewacht.

Tevreden over alles

Ben blij met alles snelle bezorging top

3 dingen besteld; over de handdoeken zeer ontevreden

De handdoeken zijn zacht maar nemen geen water op. Het doet denken aan fleece stof: zacht maar ongeschikt voor water. Over de keuken- en theedoeken ben ik tevreden.

de webwinkel biedt groot assortiment, overzicht, goede selectiemogelijkheden, maar matige snelheid

Ik heb prettig gezocht in alle mooie dekbedovertrekken, maar ik kon geen favorieten selecteren, dus ik heb een winkelmandje gevuld, en om er even over te denken de inhoud hiervan met de knipselfunctie in een Worddocument opgeslagen. bewerkelijk ....

Goed en snel

Ruime keuze goede kwaliteit

tevreden

Goed product en snel geleverd!

Besteld-geleverd-en betaald. Zo hoort het

Goede keus

Snelle levering, fijn product.

Kan niet beter

Snel geleverd mooie producten

Ik was zeer tevreden.

Snelle verzending, fijn dekbedovertrek

Snelle verzending en een fijn zacht dekbedovertrek , zomerse print met een lange instopstrook .....

Zelf mijn pakketje gaan zoeken

Pakketje was niet goed bezorgd door post.nl De klantenservice sprak vervolgens niet post.nl aan maar zei tegen mij dat ik maar even in de straat moest gaan vroegen of iemand iets ontvangen had.

Prima levering

Het bestelde item kwam op afgesproken datum. Goede communicatie over de bestelling. Minpunt was dat bij het ophalen, de verpakking open was. Post.nl weet de reden niet. Pakket binnenin was ongeschonden.

Precies gekregen wat ik wilde en snelle levering

Mooi product, precies wat ik wilde. En snelle levering.

uitermate tevreden

Genoeg leuke prints,die bij kinderen inde smaak zullen vallen.zij zullen graag onder hun dekbedhoes gaan slapen! Zij hebben een primaire reactie.

Snelle afwikkeling en prima kwaliteit

Prima service snelle levering en goede kwaliteit

goede en mooie hoeslakens met vochtwerendlaag.

Prima kwaliteit hoeslaken met bescherm laag voor matras in zomer met transpireren. .

goed adres

Goede website. Vlotte levering.

Super betrouwbaar

Precies hetgeen er besteld is snelle levering. Geld van de retour zending binnen drie dagen op rekening gestort.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV