Geweldig die prachtige dekbedovertrekken

Prima snel geleverde en scherp geprijsde Walra dekbedovertrekken.

Maken hun belofte waar.

Ruime keuze en zelfde dag bezorgd.

Prima service en tevreden❣

Pakket voor mijn voordeur op de grond vind ik niet fijn! 💜Helene

Gewoon prima !

Snelle levering!!

Kleur week veel af

De kleur van de strook van de bovenrand vh dekbed week erg af van wat het leek op de website.

Fantastische kwaliteit in een prachtige uitvoering

Altijd goede kwaliteit en snel geleverd.

Goef

Snelle levering en net zo mooi als de foto. Aleen ik had flanel besteld en ik kreeg microvezel dat was jammer aar verder prima service

Snel geleverd en goede kwaliteit

Maar 1 ding vind ik minder dat jullie niet met AfterPay of Klarna samenwerken,- alleen via jullie eigen rekening nummer.Vooraf betalen is niet meer van deze tijd.Heb verschillende dingen besteld maar dan via Bol.com, maar de leverancier zijn jullie.Mvg Maurice.

vlotte levering

Ik had hoeslakens nodig van 90 x 210 cm. Het zou fijn zijn als de exacte maten op de verpakking waren aangegeven i.p.v. XXL ( had ook 90 x 220 kunnen zijn. Ik moest ze eerst uitpakken en proberen of het paste.

Een goed georganiseerd bedrijf met mooie producten..

De afhandeling van bestellingen is heel goed. Daarnaast mooie producten voor een prima prijs.

Geweldige kwaliteit

Geweldig dekbed! Super fijn

Snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering, prachtige dekbedden

Heel tevreden met mijn aankoop. Snelle service. Voldoet volledig aan verwachting.

mooi

mooie Dekbedovertrekken om lekker onder te liggen dus tot nu toe erg tevreden

Prachtig dekbedhoes, hele mooie kleuren

Prachtig dekbedhoes, hele mooie kleuren

Mooi dekbedovertrek, matrasbeschermer, kussenbeschermers prima

Ben er blij mee, enige minpuntje was dat een kussensloop los naadje had omdat te krap genaaid was. Heb een naaimachine, dus was snel verholpen. Vandaar geen 5 sterren.

mooie dekbedovertrekken

Prachtige dekbedovertrekken van Marjolein Bastin. Jammer dat deze stof enorm kreukelt als het uit de wasdroger komt, ondanks nog wat vochtig ophangen.

Snelle servive

Ruime keuze, en een snelle service

Super tevreden!

Mooie producten en goede service!

Snelle levering, prima beddengoed!

Heel tevreden!

Erg goede kwaliteit!

Snelle levering, voldoet aan de verwachtingen t.o.v. de online- afbeelding. Goede kwaliteit stof, erg tevreden over!

Op een avond besteld,en de volgende dag in huis. Dezelfde avond op mijn bed. Goud toch?

Goede kwaliteit snel geleverd

Ik heb al drie keer een dekbed bij jullie besteld.En ik ben er zeer tevreden over.

Matige kwaliteit

Kwaliteit is matig, erg dunne stof. Gezien de prijs had ik een hogere verwachting van kwaliteit. Print is erg mooi, levering snel en goed op de hoogte gehouden.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV