Matig

Ten eerste een dekbedovertrek ontvangen met 2 verscheen slopen. Smulderstextiel heeft geprobeerd het op te lossen door een nieuwe sloop te sturen en deze wijkt ook weer af en is veel mooier. Volgens mij heb ik een totaal verkeerd artikel ontvangen verkeerd gedrukt. Ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen.

matig

k Had 5 dekbedhoezen besteld. -Ze kwamen een dag te laat. -Het plastic waarin ze vervoerd waren was helemaal open gescheurd. -Bij de eerste, die ik wilde openen, kon ik niet zien hoe de dekbedhoes te openen. Deed dit met een schaar, knipte verkeerd. Een klein gaatje door de sloop heen.Pech dus. - En de stof is niet zoals ik verwacht had. 'k Verwachtte Satijn-katoen. Deze hoezen zijn gekreukeld en moeten gestreken worden, helaas. Ik ga dus niet meer via internet iets bestellen.

Het bestelde voldeed 100% aan mijn verwachting

Snel afgeleverd. Heel erg blij met mijn nieuwe dekbedovertrek. Reeds gewassen en gestreken. Het staat prachtig op ons bed.

Goede kwaliteit

Ik heb een flanellen dekbedovertrek gekocht prima kwaliteit

Mijn 1e ervaring is prima. Snelle levering, tevreden met product.

Ik ben heel tevreden en de kwaliteit van het beddengoed is super goed

Prachtig dekbed

Prachtige gele kleur. Past uitstekend bij mijn gordijnen. Mooi geheel. Snelle bezorging!

Qua slaap comfort perfect.

Eronder slapen is echt magnifiek. Van te voren even wassen was een verassing. Het was label aan de binnenkant is van een dik materiaal gemaakt en was er uit gescheurd. En daardoor de stiksels ook los. Hopen dat het enigszins blijft zitten. Verder de service en bezorging niets op aan te merken.

Hartelijk aanbevolen!

Product geeft op de site juiste informatie en komt overeen met de realiteit. Goede kwaliteit. Snelle levering. Opgestuurd zonder grote doos, maar met een hoes van gerecycled plastic. Fijn dat er ook zo aan de natuur gedacht wordt.

Altijd zeer tevreden geweest over Smulderstextiel. Veel keus en goede materialen. Laatst was ik over één bestelling minder tevreden, maar dit is zonder problemen heel goed én snel opgelost. Beter kan niet! Dus Top!

duurde even maar dan heb je ook wat

ik had een dekbedovertrek besteld. tot 2 x toe werd de leveringsdatum verzet. maar na 2 maanden is het dekbed er dan. nu helemaal blij ermee. top kwaliteit . mooi dekbedovertrek en lekkere zachte stof

Slecht.

De geleverde dekbedovertrekken waren slecht van kwaliteit. Stukken van de zijnaden waren niet of dubbel gestikt. We hebben de dekbedden dan ook meteen terug gestuurd.

geweldig

Zeer snelle levering!

goede service

tevreden

Goede kwaliteit , snelle bezorging

prima kwaliteit

zeer tevreden, snelle levering, goede afhandeling vraag bij klantenservice.

De website voor je bedtextiel!

Een ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Mooi dekbedovertrek, mijn dochtertje is er ontzettend blij mee!

Mooi dekbedovertrek, mijn dochtertje is er ontzettend blij mee!

Bestelde artikelen zijn van kwaliteit, snel geleverd. Goede communicatie omtrent levering.

Prijzige lakens voor fletse kleuren

De prijs voor de lakens vind ik erg hoog gezien de fletse kleuren en de kussenslopen die niet overeenkomen met de lakens. Ook is van een van de set lakens de kussensloop maar aan een kant bedrukt. Dat is niet duidelijk als je ze koopt. Dat vind ik teleurstellend.

Betrouwbare leverancier

Er was iets mis gegaan in het bestelproces. Op mijn mail werd snel en adequaat gereageerd. Bestelling 2 dagen later helemaal in orde.

Ben zeer tevreden...prachtige dekbedovertrekken

In een woord...toppie😘