Topwinkel, s'avonds besteld de volgende dag geleverd, perfect verpakt, klasse product. Geweldig als ik weer beddengoed nodig heb bestel ik het zeker weer bij Smulders.

product goede kwaliteit, snelle levering, goede afhandeling

Een strandlaken met kangoeroeprint besteld. Volgende dag al geleverd. Product ziet er goed en degelijk uit. Na het wassen voelt het nog beter aan. Zeer tevreden mee.

Prima dekbed, snel in huis

Prima dekbed. Volgende dag al in huis.

prettig

eenvoudig ,snel en prima kwaliteit

Dekbedovertrek besteld en gauw binnen gekregen. Top!!

Dekbed ziet er wel wat anders uit in het echt, maar verder tevreden. Hoeslaken is heel erg fijn en ligt heerlijk! Ga zeker vaker bestellen.

Wauw

Goede kwaliteit en mooie kleur!!

Slechte kwaliteit

Ik had dekbedovertrekken besteld en bij 2 van de 3 was de naad niet goed genaaid. Bij zelfs erg slecht. Ook zaterdag er slechte plekken in de stof. Ik vind dit erg slecht. Ik hoop dat dit een incident is maar ik zal wel nadenken voor ik weer daar bestel of van dat merk beddegoed.

Niet de kleur zoals op afbeelding

Ben heel heel tevreden over wat ik besteld heb.

Blijf zo door gaan met hoe jullie nu bezig zijn op deze manier . Ben zo tevreden over wat ik besteld heb. Dat ik binnen kort nog meer bestel bij jullie . Maria Hindyrickx

Groot assortiment en zodoende ruime keuze. Bestelling werd volgende dag al afgeleverd. Kwaliteit dekbedovertrek zoals verwacht dus uitermate tevreden over aankoop en afhandeling

Snelle levering, goede kwaliteit.

Mooie dekbedhoes, precies conform afbeelding. Snel geleverd.

Fijne webwinkel, snelle levering

Meer dan tevreden met onze aankoop

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering. Een heerlijk zachte en warme flanellen dekbedovertrek! Niet meer in een koud bed stappen...

Kleur viel erg tegen

Op de site was het overtrek zo mooi van kleur, maar dat viel behoorlijk tegen, zal niet snel weer wat bestellen

Goed materiaal

Een snelle service met een goede aanbieding. Alleen bij het afrekenen zie je ineens dat je € 7,95 moet betalen extra voor de aflevering en nog extra een bedrag. Dat betekent dat je bijna geen korting meer krijgt, omdat de prijs bewust net onder de € 50 wordt gehouden en wel € 0,05. Dan voel je je genomen. Jammer, maar waar!

Snel, precies en keurig.

Beloftes zijn nagekomen. Producten zijn goed geleverd. Ik heb moltons besteld en ze zijn geweldig. De maten kloppen. En het materiaal is geweldig.

snelle levering volgens afspraak, keurig verpakt

Flanel dekbedovertrekken, heerlijk knus in de winter!

De dekbedovertrekken zijn zacht en voelen direct lekker warm aan. Bovendien zien ze er leuk uit! Wij zijn er blij mee 😊

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Hele fijne hoofdkussens! Fijn dat er een goede omschrijving bij de kussens stond zodat ik aan de hand van die info kon uitzoeken wat bij mij en mijn partner past ... goede hoofdkussens kopen is het moeilijkste wat er is..

Keurig

Keurig op de hoogte gehouden en geleverd.

uitstekend

snel en betrouwbaar. Ik heb al een paar keer dingen bestelt en dat is altijd goed gegaan.ga zo door

Een zeer goede webshop ,het was volgens de afspraak geleverd uitstekend

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV