Snel bezorgd, goede kwaliteit

De volgende dag bezorgd: Smulders doet dat echt! Heel fijn. Gelijk doos open gemaakt en blij verrast met de mooie nieuwe dekbedovertrekken. Erg blij

Heerlijke woondeken

Snel bezorgd, precies de juiste kleur, lekker warm.

Prima kwaliteit

Keurig op tijd geleverd een mooie kwaliteit!

prima service, vlotte bezorging, ziet eruit als op afbeeldig

Kan geen min punt bedenken.

Snelle levering. Goed verpakt.

Mijn eerste keer dat ik bij Smulderstextiel iets heb besteld. Duidelijke site. Zeer groot aanbod. Zal hier zeker vaker gaan bestellen....

Gewoon helemaal perfect.

Alles ging perfect snel en zeer duidelijk,ga zo door.

Prima snel geleverd

Goede dekbedovertrekken besteld, snelle levering

Artikel is minder mooi dan op de afbeelding

Artikel is minder mooi dan op de afbeelding

Retour gestuurd ivm met zeer dunne kwaliteit stof

Retour gestuurd ivm met zeer dunne kwaliteit stof

Geweldig en de levering was er heel snel

Geweldig hoor, toppie en snel geleverd

Juist en snel bezorgd

Website werkt perfect Enorme keuze Snelle levering

Super goed

Snelle levering, alles netjes en prima verpakt aangekomen. De artikelen hebben precies de kleur zoals op de foto’s. Kortom helemaal super !

Dekbed super! Hoeslaken slecht

Het dekbed welke ik had besteld is super! Maar het badstoffen hoeslaken past niet en pluist erg. Hij was best duur en ik kan er niets mee.

Slecht

Op het door u geleverde dekbed is de textielverf niet overal gehecht waardoor lelijke witte vlekjes zijn ontstaan. Aangezien ik dit pas zag toen ik het dekbed gewassen had, kon ik het niet meer terugsturen helaas.

Slecht

Mooie keuze tegen betaalbare prijzen 👍

Goede en snelle antwoorden,en service.

Snelle levering en goed product

Ben blij met deze aankoop. Goede qualiteit. Maar ook de Levering prima. Zou wederom via deze site bestellen.

goede kwaliteit

Goede kwaliteit flanel. De kleur van de strepen op de foto was beige, met als omschrijving taupe, maar het bleek bijna donkerbruin te zijn. Chemische geur bij uitpakken, na twee keer wassen en drogen was het weg.

Mooie kwaliteit

Snelle levering mooie kwaliteit

Goede informatievoorziening en klantenservice

Je kent een bedrijf pas kennen als er iets fout gaat. Top opgelost zonder enige aarzeling

Heerlijk veel te kiezen en de volgende dag geslapen onder een nieuwe dekbedhoes

Teleurgesteld

De kleur van de dekbedovertrekken was heel anders dan op de foto. Maurits zand blijkt groenig. Jammer want ik zag het pas in het daglicht, alles uitgepakt en gewassen in de avond ervoor.

De foto op website komt niet overeen met de werkelijkheid

Ik heb een set van 2 eenpersoons flanellen dekbedovertrekken gekocht met een print van magnolia’s. De print is absoluut afwijkend van de foto op de website. Ik heb ze uitgepakt en op bed gelegd. Ik kan ze dus niet meer terugsturen. Maar ik blijf het jammer vinden.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV