hele goede ervaring

Had nog nooit on line besteld. Alles is keurig geregeld. Het bestelde was van goede kwaliteit en alles was keurig in orde. De betaling ook oke verlopen. Zal zeker nog eens bestellen

Comfortabel

Lekker zachte flanellen hoeslakens, zien er ook prachtig uit . Erg blij mee.

Volmaakt!

's Avonds besteld, de volgende dag al portvrij bezorgd. Keurig in een compacte doos, twee kleurige flanellen lakens strak in de verpakking. Niet duur, prima kwaliteit. Heerlijk in geslapen.

duidelijke uitleg van het artikel wat je koopt

mooie site. duidelijk, overzichtelijk, goede prijzen. mooie keuze van de artikelen. Makkelijk te begrijpen handelingen voor wat je wilt bestellen. Persoonlijk vind ik achteraf betalen heel goed .

Vlotte bestelproces en levering

Geen op- of aanmerkingen

Goed!

Goede kwaliteit en snelle en correcte levering.

Supersnel

Fijn materiaal, snelle levering én betaalbaar

Dekbed is net zo mooi als op het plaatje

Levering is keurig op tijd zoals beloofd in de email.

Snelle levering.

Ik had twee producten besteld. Verpakking was heel (buitenkant) maar de verpakking van het hoeslaken en molton waren beide gescheurd. Ik heb hierover gemaild, maar geen reactie ontvangen.

Telefonisch besteld, super vriendelijk geholpen, andere dag in huis! Geweldig!

Goede service en snelle levering

Communicatie zou iets beter kunnen zijn.

Paket ging naar Duitsland en het zou fijn geweest zijn als ik van de firma Smulders een info gekregen had dat het weggestuurd werd. In plaats van een paar dagen later van de Deutsche post dat het die dag komt. Verder alles prima!

Prima service, goede producten

!

Netjes op tijd binnen.

Ziet er erg mooi uit.

Uitstekend ervaren

Voor het eerst besteld en is mij prima bevallen . Correcte en snelle levering 👌👌👌

Hartstikke goed.

Snelle levering.

mijn verwachting werd royaal overtroffen

Dit was mijn eerste on-line bestelling en ik werd zeer aangenaam verrast door: 1 Het grote aanbod. 2 De snelle en korrekte levering. Ik zal dit zeker bij vrienden onder de aandacht brengen.En zal beslist nog wel vaker bij U een bestelling plaatsen.

Veel keuze , mooi spul !

Zeer snelle bezorging ! Komen hun woorden meer dan na . Top !

Mooie kleur en goede kwaliteit.

Kleur komt in het echt overeen met de afbeelding.

langzame service

Heb alles retour gedaan omdat de kleur tegenviel in het echt. Kan gebeuren, via retourformulier andere besteld maar blijkt dat ze erg achter lopen met het verwerken van retour. Dus voorlopig nog geen ander dekbedovertrek.

Super snel, super kwaliteit

Mooie overzichtelijke webshop, omschrijving artikelen is zeer realistisch en niet overdreven. Goede prijs kwaliteitsverhouding super snelle levering gelukkig met PostNL wat het geheel tot een prettige ervaring maakt. Super dank.

Aanrader

Een zeer snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden! Ik raad Smulderstextiel zeker aan.

Goede snelle levering

Goede ervaring