Correcte verwerking, snelle levering. Artikelen van uitstekende kwaliteit, ook die met een lage prijs.

Niet gekregen

Ik heb mijn artikel niet gekregen

matig

Bij het strijken van de hoezen bleek dat de stof van verschillende maten zijn en daardoor aan de naden rimpelig zijn en worden de hoezen niet glad

Goede service en snelle levering.

Teleurstellende kwaliteit

Het topper hoeslaken dat ik besteld had voor €34 was niet beter dan die ik voor €12 bij TKMaxx had gekocht. Ik dacht iets speciaals te kopen maar helaas...

Positief

Het is keurig geleverd en ziet er mooi uit.

Geheel zoals verwacht

Het overtrek voldoet geheel aan de verwachting. De kleur is zoals afgebeeld goede kwaliteit. Tevens een snelle levering.

Ben zeer tevreden met de kwaliteit

Heb sinds mijn verkeringstijd al alle textiel en lakens en dekens maandelijks bij elkaar gespaard Wij liggen nog steeds onder de dekens en dat is al een aardig tijdje Ben zeer tevreden

Hoeslaken zit niet echt strak om matras

Kwaliteit is prima, maar had misschien toch een maat kleiner moeten nemen

Zoals beschreven mooie overtrek. Precies als verwacht

Prima spullen, blij mee

Bestelde een molton, een hoeslaken en 2 dekbedovertreksets met print. Het kwam vlot binnen en kon het nog wassen vóór het gebruik. De kleuren komen goed overeen met die op het scherm. Dat is fijn, want had er verf op kleur bij laten maken. Het was vrijdag flink doorwerken, maar het verjaardagscadeau is zeer geslaagd: het totaalplaatje is prachtig geworden én een zeer verraste man. Het flanel is trouwens behaaglijk warm.

Alles prima

Prachtig overtrek. Snelle levering

snelle levering super kwaliteit

De spullen zijn mooi op de aangegeven tijd aangekomen en de kwaliteit van de door mij bestelde spullen is uitstekend.

Te kort gelevert dit opgelost

Geweldig!

Super snelle reactie als je een mail stuurt. Ook telefonisch word je goed geholpen! In een woord geweldig!

Klasse

Klasse

Prima bedrijf

Correcte levering, erg snel ook. Ruime keus, van goede kwaliteit

prefect

snelle levering, goede kwaliteit van product

Pilt

Dekbedovertrek gekocht gelijk gewassen slechts na 1x allemaal al pilletjes op het overtrek.

Eenvoudig te bestellen, snelle leveringen keuze voor afhaalpunt dus prima geregeld!

Kwaliteit

Mijn 1e ervaring en wil gegarandeerd terug komen. Een bijzonder duidelijke website met goede aanvullende informatie. Kwaliteitsproducten waarbij de aflevering aan huis ook volgens het aangegeven tijdstip plaatsvond. Chapeau!

Goede kwaliteit.

Het is de tweede keer dat ik bestel bij smulderstextiel en de volgende dag in huis. Kwaliteit van het beddengoed is prima.

Super snelle levering, mijn bestelde dekbedovertrek voldoet aan al mijn wensen!

Super snelle levering. Mijn bestelde dekbedovertrek voldoet aan al mijn wensen. Er is een heel ruim aanbod en alles is erg overzichtelijk en makkelijk te vinden.

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd en mooie kwaliteit

goed verpakt

18 Kloosterweg