Vlotte afhandeling!

Bestellen gaat makkelijk en snelle levering.

Pakket na een week nog niet ontvangen.

Vandaag besteld, morgen in huis klinkt leuk. Je pakket beoordelen klinkt leuk....als ik een pakket ontvangen had. Klantenservice Smulders reageert wel heel snel maar helaas faalt UPS in het bezorgen. Zelfs klantenservice Smulders kan geen info van UPS krijgen.

Duidelijke site, snelle levering van goede kwaliteit artikelen

Goede site met handige filter opties, vlotte bevestiging van de order. Verstuur informatie prima in orde, netjes verpakt en dekbedovertrekken bevallen uitstekend!

Snel en netjes geleverd top!

1ste keer bestelling gedaan. En tevreden over de afhandeling.

Snelle levering en heel fijn overtrek

Mooie dekbedden!

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken, keurig verpakt en snel geleverd.

Perfect verzorgd

Snelle afhandeling

Netjes verpakt en snel thuis en lekker warm

Ik blijf zeker klant want de service is in zijn geheel top. Ook de flanellen dekbedovertrek is heerlijk warm met deze koude nachten

Fijne snelle levering, mooie aanbieding

Prima, snelle levering, mooie aanbieding

GEWELDIG

GEWOON GEWELDIG HELEMAAL TOP

Snele levering

Ik heb het product besteld en ik had het de volgende dag binnen. De kwaliteit was ook goed. Tevreden!

Snelle levering en mooie producten

Twee dekbedovertrekken gekocht omdat het lastig is om overtrekken te vinden met een knoopsluiting. Levering was supersnel en het zijn mooie overtrekken. Goede kwaliteit.

De service is snel! Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen . Mijn meiden krijgen elk een overtrek voor Sint, dus nog even wachten☺

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering en netjes afgeleverd

niet helemaal tevreden

4 dekbedden gekocht, waarvan 2 dekbedovertrekken lelijke fouten en heel lelijk gestikt en afgewerkt zo kan je ze echt niet gebruiken het waren 2 dezelfde dekbedovertrekken met vogels. 1 kussensloop ook weer slecht afgewerkt en een gat in dat niet is dicht gestikt. 2 waren wel correct en mooi Heb via mail foto s doorgestuurd en telefonisch contact gehad. Heb ze retour terug gestuurd. Heb er verleden jaar nog bij jullie gekocht en die waren ook super mooi niks op aan te merken. Hopelijk kan ik dezelfde 2 terug krijgen maar dan zonder grove fouten aan

Lekker zacht slapen

Twee Snoozing overtrekken gekocht. Snel geleverd, waardoor we snel konden genieten van de zachte katoen/satijn overtrekken.

Snel en correct

Is zeker de laatste niet de laatste bestelling geweest. duidelijke site. Snelle bezorging, duidelijk de bezorgwer te volgen. Top

Dik tevreden.

Mooie moltons gekocht. Zware kwaliteit voor gunstige prijs. Een aanrader. Levering snel en volgens afspraak. Kortom helemaal tevreden.

een heel mooi dekbed hoes

ben er zeer tevreden over ik doe binnen kort weer een bestelling was mooi op tijd bezorgd is een aan rader

Correct, vriendelijk en behulpzaam!

Zeker een aanrader, enorme keuze, mooie merken, heel blij met de gekozen producten. En voor een goede prijs, qua aanbieding!

Slordig

Ik heb een retour zending gedaan en NOG steeds niets gehoord n ik wil een maat groter bestellen!

Zeer mooie overtrekken, een super service met een goede communicatie over de levering

Duidelijk website, snelle levering.

In één woord PRIMA.

Bestellen ging heel gemakkelijk. Bestelling was middels meerdere berichten goed te volgen. Vandaag besteld, morgen inderdaad aan de deur / in de bus. Heel goed.

Tevreden

Snelle levering. Kwaliteit dekbedovertrek. Goeie prijs/kwaliteit verhouding