precies wat ik vond op de site de zelfde dag nog in huis!

Product klopt met foto en is razend snel geleverd goede kwaliteit!

Leuke dekbedden voor mijn kleindochter

Lekker zacht, mijn kleindochter is er super blij mee

top service

prima en snelle service

Ruime keuze, wel wat duurder, maar zeer snel geleverd.

Prima, snelle en goede levering

Producten (dekbed en dekbedovertrek) voldoen aan de verwachtingen.

Het dekbed overtrek ziet er mooi uit

Wat ik dan wel weer jammer vindt dat jullie twee dagen later het tweede dekbed overtrek voor de helft aanbieden.

Snel geleverd. Slaapt heerlijk.

Snelle levering. Slaapt heerlijk. Goede kwaliteit. Top dus!!

Uitstekend goede kwaliteit en super snel bezorgd

ik heb mijn dekbedovertrek al bijna 3 jaar en ze zijn nog prachtig

Super 10

Supergoed

Zeer vlotte levering.

Zaterdag besteld en had het dinsdag in huis. Wat mij beter uitkwam want anders had ik het maandag al gekregen.

Beetje teleurstellend

Eerst totaal andere dingen ontvangen dan ik had besteld. Na een klacht via e-mail de volgende dag de bestelde artikelen ontvangen. Moest wel het foute pakket zelf terugbrengen naar een PostNL locatie. Alleen een sorry mailtje ontvangen maar geen compensatie voor het ongemak. Kleur dekbedhoes is trouwens afwijkend van de foto op de verkoopsite.

Goed product

Mooi dekbed overtrek. Snelle levering. Alleen jammer dat twee dagen na mijn aankoop er een actie start met het tweede overtrek met 50% korting.

Klantvriendelijk website en supersnelle bezorging

Goede kwaliteit prijsverhouding zeer tevreden

Snelle en conform bestelling geleverd.

Zeer snel geleverd

Het product is goed van kwaliteit en super snel geleverd .

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb een goede ervaring bij jullie: goed kwaliteit en goede serves👍

Goede kwaliteit/prijs en snelle informatie en levering.

Bij zoeken op het web naar hoeslakens vond ik Smulderstextiel. Het aanbod was uitgebreid met mijns inziens goede kwaliteits/prijsverhouding in vergelijking met enkele andere leveranciers. Over de keuze was ik onzeker in verband met de benodigde maten. Ik heb daarover een e-mail gestuurd en kreeg direct een advies terug. Over dit antwoord had ik toch nog een vraag, die ik die ik telefonisch heb gesteld en waarbij ik direct antwoord kreeg. Bestelling voor 4 hoeslakens geplaatst en op tijd het bestelde ontvangen, uitstekend verpakt. Inmiddels twee tot tevredenheid gebruikt en gewassen en het volgende stel in gebruik.

Een zeer goed bedrijf

Bij mijn eerste bestelling was er iets fout gegaan, maar de klantenservice heeft dit direct opgelost en de dag erna was het ontbrekende deel van de bestelling geleverd! Top!

Kleur klopt totaal niet met het plaatje

Het dekbed is verder prima, maar op de foto ziet het dekbed eruit als groen/grijs. Uiteindelijk bleek de dekbedhoes blauw te zijn!! Het leek totaal niet op de foto, maar het juiste dekbed was wel geleverd. De foto's op de website van deze hoes zijn gewoon erg slecht.

Voldeed volledig aan de verwachting

Heerlijk flanellen setje voor de winter gekocht. Wel heel jammer dat de week erna een actie kwam: tweede dekbed voor de halve prijs......

Snel en heel netjes!

Mijn bestelling is heel snel en netjes geleverd, de dekbedden en lakens zijn van heel goede kwaliteit!

Tevreden en ontevreden

Ik ben tevreden over de webwinkel, bestelgemak en kwaliteit. Ik ben zeer ontevreden over de levertijd. Binnen 24 uur werd mij beloofd, het werden 8 dagen!! Ik vind het misleidende reclame, jammer.

Prachtige plaid gekocht, en prima klantenservice!

Positieve ervaring!

Mooie kwaliteit.

Eindelijk een mooi hoeslaken gevonden. En niet gekrompen in de was!

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV