Hele mooie dekbedovertrekken. Heerlijke stof en we slapen er lekker onder.

Smulders is briljant!!

Ik had besteld bij Smulders en een artikel was niet geleverd. Binnen een uur een reactie van de klantenservice. Binnen 24 uur was het artikel nageleverd en lag het hoofdkussen op mijn bed. Beter dan dit kan niet!

Waar wat jullie zeggen..voor herhaling vatbaar

Waar wat jullie zeggen....voor herhaling vatbaar

Helemaal tevreden

Makkelijk en veel keus

Erg mooi keukentextiel,vlotte bestelling,ben heel tevreden.

Matig

Het waren 2 dezelfde dekbedhoezen de hetzelfde artikelcode, maar toch zit er kleurverschil in. Beetje jammer en niet wat ik verwacht had.

Betrouwbare site

Prima site. Geleverd wat besteld is en in een goede kwaliteit

Op tijd juiste pakket geleverd

Goede ervaring met bestelling en levering

Goede kwaliteit

Mooie overtrek van uitstekende kwaliteit

Prima website en snelle levering.

Ik had voor ons bed wat spullen besteld zoals hoeslakens en ook voor de topper. De maat van ons bed is 180x210 en heb dus ook keurig Lits-jumeaux (180x210/220 cm) via de website besteld. Onze topper is 12,5 cm en mag volgens Smulderstextiel niet hoger zijn dan 10 cm. Nou lijkt het mij een beetje gek dat de topper echt niet past. Zit te strak en de topper komt aan alle kanten onder de hoeslakens uit. Jammer!

Vlotte bezorging.

Duidelijke site en volgende dag in huis

Bezorgen accuraat en het bestelde product

De zin hierboven laat aan duidelijkheid niets te wensen over

x

Prima product ( gastenhanddoekjes )

alle badkamerhanddoeken gekocht via Smulders textiel. Ben zeer tevreden , goede kwaliteit !

Snelle levering goede kwaliteit

Dekbedhoes goede kwaliteit kleuren komen precies overheen als op de site

Hele vlotte levering

Mooi dekbedovertrek voor mijn lieve kleinzoon

Goede kwaliteit

Prima product, snelle levering.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Zeer tevreden.

uitstekende kwaliteit

Goede en snelle levering. Goede en mooie kwaliteit dekbedovertrek

Prima service, mooie producten!

Makkelijke site met ontzettend veel keuze! Mooie producten en zeer vlotte levering! Echt top!

Mooie kwaliteit dekbedovertrek

Mooie warme kleuren. Levering bleek na betaling helaas langer te duren dan beloofd tijdens bestelling. Dat was jammer. Verder mooie kwaliteit.

Viel zeer tegen

Helaas deze keer viel het zeer tegen. Ik weet het verschil tussen katoen satijn en flanel. Dat de uitstraling dan ook verschilt. Maar nu verschilde de foto op jullie site en zoals ik het heb gehad zeeeeer veel. Jammer

Prettig

prettige en goede informatie via de mail, kortom zal nog vaker hier kopen. Informatieve en heldere site.

leuke print, maar erg scheef

De overtrek is erg leuk, helaas is de overtrek erg scheef...

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV