Bestelling van overtrekset gedaan. Set was niet op voorraad. Netjes mail gehad. Bestelling alsnog een dag eerder gekregen dan gepland.

Top artikel en Top levering

👌

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik ben super enthousiast over de dekbedovertrekken die ik heb gekocht. Ze zijn prachtig!

Ze doen wat ze beloven: snelle levering, goede kwaliteit.

Super goede en snelle service

Mijn bestelling was snel binnen, er bleek helaas 1 kussensloop scheef te zijn. Na 1 telefoontje was het probleem opgelost. De andere dag kwam er al een nieuw recht kussensloop binnen, super!!!

Voor het betaalde bedrag veel meer van verwacht

Het overtrek van 2,00 bij 2,20 cm past net, en denk dat het na het wassen krap zal zijn. Verder is dessin mooi.

Eenvoudig, snel en makkelijk

Zeer toegankelijke web site die mogelijk maakte in een korte tijd mijn gewenste artikelen te vinden en te bestellen.

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Het bestelde artikel voldoet prima aan de verwachting

werkelijke uitstraling lelijker dan op de foto

Ik zag in de reclame de betreffende dekbedovertrek. Ik dacht: wow!! En dus 's avonds gelijk besteld. De dag erna werd het dan ook gelijk geleverd. Ik heb hem gelijk geopend! Maar wat een tegenvaller..... Alles was er opgedrukt ipv bewerkt, zoals het op de foto eruit zag. De dag erna geretourneerd.

Prachtige deken

Super kwaliteit, groot en heerlijk zacht!

Snel, goede prijs/kwaliteit en een fantastisch mooi en lekker aanvoelend dekbedovertrek

Snelle service, super kwaliteit, goede prijs, ruime keus

Mijn 1e bestelling, en ben tevreden

Een snelle levering en mooie kwaliteit (hoeslaken), zeker voor die prijs!

Artkelen komen exact overeen met de beschrijving. Heel snelle levering.

Perfect product

Hele mooie overtrekken, goede kwaliteit en kleur. Snel geleverd. Heel tevreden.

prachtig

Nog nooit iets bestelt maar vond het zo mooi, wat ik niet in de winkel kon krijgen. Zag nu al leuke voorlente/zomer

uitstekend

zeer goed

Super uitgebreid assortiment, hele goede website en supersnelle levering

Zeer snelle accurate levering van zeer mooi product voor relatief weinig geld

Goede service, kwaliteit product íets minder dan verwacht.

Bestellen ging makkelijk, bezorging was fijn snel. Helaas was de print op het dekbed behoorlijk donkerder uitgevallen dan op het plaatje.

Snelle levering, prachtige kwaliteit dekbed

Ik heb het dekbed voor mijn zoontje vrijdagmiddag besteld en zaterdag was het al binnen. Mooi dekbed.

gewoon goed

de eerste keer dat ik bestelde, dus wat afwachtende. de volgende bestelling zal wat vertrouwder verlopen

Artikel is prima

Bezorging is een drama, tientallen mails en koerier komt niet ipdagen

Ben tevreden klant

18 Kloosterweg