Mooie spullen zeer tevreden

Mijn man vind de kussen heerlijk ik moet er heel erg aan wennen het dekbed is werkelijk prachtig😍

Netjes steeds bericht gehad , waar de dekbedden waren ( post) en aankomsttijd. Ik was er om ze in ontvangst te nemen. En.....slaap er al onder ! Heerlijk !

Heerlijke plaid!

(Unique Living Knut fleece plaid, kleur: curry) Heerlijke zeer zachte en warme plaid, mooie levendige kleur. Je huisdieren zullen er van houden!! Verder goede service, snelle levering!

Snelle levering netjes verpakt!

Bestelling is snel en netjes verstuurd.

heerlijk groot dekbed overtrek :)

Super kwaliteit

Het hoeslaken (matras) dat Ik heb besteld was verrassend van kwaliteit. Super glad en glanzend. Erg mooi!

kwaliteit

Goede kwaliteit, makkelijk wasbaar

Super tevreden

Snel en goed geleverd

Snel en goed goed geleverd niks op aan te merken

Mooie kleuren, zacht katoen

Een mooi dekbedovertrek met heldere kleuren. Handig lange instopstrook aan de onderkant.

Zeer snelle service!!

Zondagavond besteld en op maandagmiddag al in huis!!

Top kwalitiet en snel geleverd

Nieuwe Silvana kussens besteld, onze vorige zijn 20 jaar meegegaan. Eerst telefonisch om advies gevraagd. Super geholpen, heerlijke kussens nu om in weg te dromen. Om 19.00uur besteld, de volgende dag zoals beloofd in huis.

Mooi product, snel geleverd

Het door mij bestelde product is van goede kwaliteit, mooi van kleur, alleen jammer dat ze kiezen voor een instopstrook

Klasse!

Snelle, vriendelijke, en verzorgde service na geplaatste bestelling en bij het terugsturen en omruilen van een deel van de bestelling!

prachtig afgewerkt!

mooie stof, moderne afwerking. prima aankoop!

snellenlevering

Zeer goed.

Volgens afspraak

Prima kwaliteit

Op zondag besteld en op maandag in huis. Mooi dekbedovertrek in de gewenste en moeilijk verkrijgbare lengte van 220 cm lang

Bestellen en leveren zeer goed, je kunt het pakket de hele levering volgen.

Snelle service en heerlijk materiaal. Slaapt heerlijk

Kwaliteit van de dekbedhoes is mij tegengevallen

Op de website ziet het er erg mooi uit. Materiaal katoen/satijn blijkt flinterdun te zijn. Maar wat mij vooral onaangenaam trof was het labeltje: Made in Pakistan.

Teleurstellend

Helaas is het katoenen spitlaken niet goed in de split, veel te ruim. Ook de lengte van het laken is te krap op ons topdek matras. Wij hebben de juiste maat besteld. Het Cinderella splitlaken is perfect.

Prachtig

Mooi groot en mooie kwaliteit en staat geweldig op de bank. Voelt ook perfect aan. Bezorging super vriendelijk en netjes in de avond.

Zeer slechte kwaliteit!!!

Heb een aantal weken een mooi flanel dekbedovertrek van een VW bus besteld voor in mijn camper. Ik wist niet dat die zo erg kon pluizen. We konden iedere ochtend de camper schoonmaken. De stoffen bekleding van de slaapbank was nauwelijks schoon te krijgen, zoveel witte pluisjes zaten er op. Als ik dat vooraf had geweten!

heel goed

De producten zijn heel goed en passen fantastisch. Ik heb al eerder wat besteld bij jullie, jammer was mijn inlog en wachtwoord weg maar dat geeft niet. Ik weet wel dat ik na de eerste keer wel een beetje zorgen had omdat post.nl toen de laken in de brievenbus probeerde te stoppen en de helft er buiten hing. Gelukkig kwam mijn man thuis en zag het. We wonen in een appartement. De volgende keren was het wel o.k. Beveel ik jullie aan? jazeker, de prijs is goed, de keuze is goeden de kwaliteit is goed. We kunnen met een gerust hart weer gaan slapen.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV