Snel geleverd, goed verpakt en prima dekbedovertrek

Prima dekbedovertrek. Snel en goed verpakt geleverd.

Snelle reactie en bezorging, uitstekende kwamliteit

Ben zeer tevreden. Kreeg snel advies op mijn vraag en levering was ook in no time gebeurd.

Goede service ondanks slechte bezorging...door Postnl.

tevreden klant

Alles naar wens verlopen

Perfecte service. Volgens afspraak geleverd.

Mooie kwaliteit, perfecte levering

Snelle, complete levering. Product is zoals beloofd. Degelijke kwaliteit.

Prima kwaliteit, heel snel geleverd.

Prima kwaliteit voor reële prijs. Snel geleverd.

Prettig

Ondanks dat de leveringstermijn iets langer duurde zijn de produkten redelijk op tijd geleverd. Er is een duidelijke verontschuldiging verstuurd waarin de vertraging werd aangegeven. Heel prettig. De levering voldoet helemaal aan de verwachting.

Primq

Snelle levering mooie kleur en stof. Erg blij mee.

Maar ik was teleurgesteld in de kleur van de lakens. Het grijs was veel lichter dan de indruk op de website

Maatvoering klopt niet

Bestellen en bezorgen gingen beide goed, alleen is product zelf knudde. Maten komen niet overeen zoals ze bij het product vermeld staan, waardoor de overtrek nu niet past bij mijn dekbed. Maar hoop op een goede afhandeling na contact te hebben gezocht. Kan natuurlijk een foutje zijn vanuit fabrikant. Maar daarom op dit moment even nog geen aanbeveling voor dit model dekbedovertrek.

Kwaliteit slecht

Dekbedovertrek slecht van kwaliteit. Bruine vlekjes en niet overal dezelfde kleur. Moest dus weer terug. Teleurstellend.

Goeie kwaliteit en pasvorm.

Heel erg tevreden over mijn bestelling, snelle levertijd.

Top !

Een heerlijk dekbedovertrek mooier dan verwacht. Goede kwaliteit en super snel bezorgd.

Goede producten, goede service

Mooi dekbed, prima bezorging.

Volgens mij spreken de 5 sterren voor zich.

prima ervaring

het is de eerste keer dat ik bij Smulders bestel. Daaro maar een 7. Met het bestellen was niets mis en de kwaliteit van product was goed. Wat ik persoonlijk niet heel fijn vond, maar daar kan Smulders niets aan doen, is dat de bezorging het pakket niet bij de buren heeft achter gelaten, maar naast mijn voordeur verdekt heeft opgesteld. Ik zag het pas de volgende morgen omdat we 's avonds laat pas thuisgekomen waren.

Snelle levering, mooie korting en mooie kwaliteit! Onze zoon is er super blij mee :-)

Snelle levering, prima kwaliteit

Goede kwaliteit, blij met het product.

Overzichtelijke website. Bestelling de volgorde dag al in huis en de bestelling voldoet aan mijn verwachting.

snel en perfecte kwaliteit

hele snelle levering en super mooi dekbed overtrek, qua kleur en materiaal

Snel gevonden op website, snel geleverd en prima kwaliteit

Prima levering zoals beloofd.

Topper hoeslakens zien er prima uit.

heerlijk dekbed

het is een fijn katoen dekbed

Mooie artikelen in diverse prijsklasses

Zeer goede website met uitgebreide productinformatie. Breed assortiment. Snelle levering en een goede service.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV