Ik ben tevreden over de 2 items, niet over het 3e.

Ik had twee hoeslakens en een dekbedovertrek besteld, de hoeslakens vind ik van een mooie kwaliteit, helaas ben ik teleurgesteld over de kwaliteit van het dekbedovertrek, die vind ik in verhouding tot de prijs niet echt redelijk. Jammer

Produkt is makkelijk en snel te bestellen

Dit bedrijf doet wat het moet doen,simpel en vlot

Kwaliteit junior dekbedhoes matig

Jammer dat het kussensloop van het junior poezendekbedhoes 2 halve poezen liet zien. Niet zo fraai gemaakt dus.

Geweldige webshop

Fantastisch goede service ook bij retouren. Heel uitgebreid assortiment

Geen snelle levering, kleur taupe is fout bruin

Voor.....besteld de volgende dag in huis, helaas niet! PostNL kan niet altijd zo snel leveren..... De kleur taupe besteld maar is verre van taupe, we doen het er maar mee. Geen waar voor je geld en het lokkertje voor .... besteld is ook net als bij anderen webwinkel een waardeloos verkoop argument.

Fijne kwaliteitswinkel met groot assortiment online

Goede kwaliteit producten. Ruime keuze en goede merken.

Mooir dekbedovertrekken voor een goede prijs

Betrouwbaar

Snelle levering.

Grote keuze en supersnelle levering

Ik had een ruime keuze van mooie dekbedovertrekken .s'avonds besteld de andere morgen al in huis dat noem ik nog eens service

Goede service. Snelle levering

alles verliep goed

De hoeslaken was gewoon goed en zoals verwacht

Kwaliteit valt tegen

Op het plaatje is de dekbedhoes mooier dan in werkelijkheid. Dit heb ik nog nooit eerder gehad, anders had ik er nooit meer iets gekocht.

Snelle levering.

Kwalitatief van dekbedhoes was uitstekend.

Uitstekende dienstverlening

Ik had een zomerdekbed besteld. Toen het werd afgeleverd bleek de tas, waarin het dekbed was verpakt, flink beschadigd. Hierover heb ik telefonisch contact opgenomen en een dag later had ik al een nieuwe tas in huis. Nu kan ik het zomerdekbed 's winters netjes opbergen.

Goed verzorgd.

Levering volgens afspraak en goede communicatie.

S’avonds besteld en de volgende middag in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En wat niet geheel onbelangrijk is een mooi dekbed.

Eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtig design en materiaal

N.v.t.

Snelle levering, goeie kwaliteit dekbed!

We slapen heerlijk onder onze Mont Blanc-dekbedden. Die vormen zich soepel om je lichaam heen. Licht, luchtig en lekker warm!

mooi dekbedovertrek voor een mooie prijs

Ruime keuze snelle levering

Enorm tevreden met de aankoop.

Prima kwaliteit!

Mooi dekbed en van prima kwaliteit. Blijft ook mooi na wassen. Hele zachte en prettige textuur.

Prima ontvangst

Prima ontvangst en heel fijn beddengoed!

Snelle verzending zoals vermeld werd.

Gewoon goed!! geen op of aanmerkingen.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV